Skapa en webbplats med WordPress.

Bygg din webbplats med programvaran som 43 % av internet litar på.

Kom igång

Välj WordPress.com för det snabbaste, enklaste sättet att starta din webbplats.

Den enklaste platsen för att komma igång.

Webbhotell, säkerhet, säkerhetskopieringar och skräppostskydd är inkluderat. Välj bland mer än 300 teman, aktivera våra kraftfulla funktioner inspirerade av de bästa tilläggen och få en anpassad domän med ett paket.

Starta med WordPress.com

Välj en anpassad WordPress-installation för den ultimata kontrollen över din webbplats.

Välj bland tusentals community-teman och tillägg och hantera dina egna säkerhets- och programuppdateringar på önskat webbhotell. Välj valfritt dedikerat WordPress-webbhotell för ökad prestanda.

Designad och byggd för att köra WordPress som en dröm. Exklusiv teknologi ger dig den beprövade prestandan, tillförlitligheten och funktionaliteten du behöver.

Starta med Bluehost

Prisvinnande WordPress-webbhotell

Webbplatser optimerade för högsta prestanda, automatisk säkerhet och säkerhetskopiering, upp till 20x daglig trafikskalning och experter i beredskap för att hjälpa till dygnet runt.

Starta med DreamHost

Av alla webbhotell i världen har vi valt att rekommendera Bluehost och DreamHost som de två vi tycker är bäst. Om du registrerar dig hos en av våra rekommenderade partner ska du vara medveten om att vi har en kommersiell affärsrelation med dem.

Folk älskar

Jag tittade på vad andra bloggare som jag beundrade använde, och Cadillac för plattformar är WordPress.com, utan tvekan. Alla teman är fantastiska — även de som är gratis! — och all infrastruktur och information som stöds är av bästa kvalitet.
Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com
Det har varit ett stort privilegium och en livsförändrande upplevelse. Jag är tacksam mot WordPress.com för att de tillhandahåller en prisvärd och användarvänlig plattform för individer att lansera projekt och bli hörda på detta sätt.
Ann Morgan
ayearofreadingtheworld.com

Behöver du hjälp att bestämma dig?

Lär dig mer om varje alternativ för att välja det som är bäst för dig.

WordPress.com

Total enkelhet – vi tar hand om allt.

  • Bygg en webbplats på några minuter. Vi är webbhotell för din webbplats, registrerar din domän och erbjuder inbyggda tillägg inklusive automatiska programvaruuppdateringar och säkerhet.

  • Välj bland hundratals vackra designer och anpassa dem för din företagswebbplats, blogg eller portfölj. Om du köpte ett WordPress-tema någon annanstans? Inga problem: WordPress.com Pro-paketet låter dig installera vilket tema du vill.

  • Nå en bredare publik och hitta nya läsare. Synkronisera ditt innehåll till Facebook och Twitter och anslut till miljontals människor som använder WordPress.com.

  • Få support direkt från experterna. Få åtkomst till dokument, forum, videoklipp eller få personlig hjälp via e-post eller chattsupport.

Starta med WordPress.com

WordPress.org

Mer kontroll – du installerar och är värd för din webbplats.

  • Hitta ett webbhotell, installera tillägg och sätt igång. Vi kan hjälpa till med tjänster som Jetpack för säkerhet och säkerhetskopiering.

  • Få fullständig kontroll över din design och kod. Installera och anpassa alla WordPress-teman du vill ha eller bygg ditt eget med PHP och CSS.

  • Utöka din webbplats med hjälp av tillägg. Välj mellan tusentals community-tillägg för att lägga till funktioner som skydd mot skräppost, anpassade gallerier, djupa analyser och mycket mer.

  • Få hjälp från den stora WordPress-communityn via supportforum.

Starta med Bluehost