Mekkora és milyen méretű kép tölthető fel az apronet.hu rendszerébe?

Az apronet.hu rendszere automatikusan átméretezi a feltöltött képeket. A képek automatikusan bekerülnek a felhasználó média kosárába. A feltölthető képeknél egyetlen megkötés, hogy a feltöltést követően nem foglalhatnak el több helyet, mint a rendelkezésre álló tárterület. Az apronet.hu rendsrere a feltöltöttk képeket 640*480, illetve 200*150 méretüre, arányosan méretezi át.

A rendszer belépéskor azt írja ki, hogy nem léphetek be, mert az e-mail címem tiltott. Mit tegyek?

Semmi esetre se javasolt több száz, vagy ezer e-mail cím regisztrálása. Mivel mind a kereskedőknek, mind az apronet.hu-nak az az érdeke, hogy feszültségmentes legyen az együttműködés, a letiltás miértjéről, okairól érdemes az ügyfélszolgálatnál érdeklődni.

Hirdetés tárgya

Az apróhirdetés rövid összegzése, 50 karakterben. Ez a leírás jelenik meg az apróhirdetés rövidített megjelenési listájában. Amennyiben önmagában értelmezhetetlen a hirdetés tárgya, a vásárlók nem fogják tudni, mit tartalmazz a hirdetés, így megnyitni se fogják az apróhirdetést. A hirdetés tárgyában ajánlott megadni árat, típust, méretet, vagy bármi olyan kifejezést, amivel pontosan azonosítható a termék, szolgáltatás. A szabadszavas keresés esetén, a hirdetés tárgya figyelmen kívül marad.

Nem kapom meg az élesítéshez szükséges kódot

Az esetek 99%-ban a problémát az ingyenes levelező rendszereken használt e-mail címek okozzák. Sajnálatos módon az ilyen címekre küldött levelek akár több napot is késhetnek. Rendszeres késést tapasztaltunk az alábbi szolgáltatóknál:

  1. freemail.hu
  2. citromail.hu
  3. vipmail.hu
  4. c2.hu

 

Amennyiben a fenti szolgáltatónál használt e-mail cím esetében nem kapta meg az élesítéshez szükséges adatokat, kérjük várjon legalább egy napot, vagy a hirdetés feladáshoz használjon más e-mail címet.

Hogyan vásároljunk?

A magánszemélyektől történő vásárlás előnye, hogy gyakran jóval olcsóbban megvásárolható a termék, mint a bolti kereskedésben. A bolti vásárlás előnye a garancia érvényesíthetősége.

Vásárláskor minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék működőképes, minden hibáját ismeri, és ennek megfelelő vételárát fizeti ki. Vásárláskor saját érdekében ne vásároljon illegális, gyanúsan olcsó terméket.

Kereskedőtől történő vásárláskor ragaszkodjon a számlaadáshoz, a későbbiek során szüksége lehet a vásárlás igazolásához. Minden esetben kérdezzen rá a vásárlási garanciákra, a garancia érvényesítéséhez szükséges teendőkre.

 

Eltűnt a hirdetésem / Kategória helytelen hirdetések / Spam

Az aproNet.hu moderátorai folyamatosan ellenőrzik az apróhirdetéseket. Amennyiben egy apróhirdetés megszegi az Általános Szolgáltatási Feltételeket, a moderátorok törlik a hirdetést.

A hirdetés a lejárati dátumnak megfelelően, automatikusan törlődik.