Ga naar de homepage
 
 
Nederlandse Ambassade te BogotáEspañol
 
 
 
 
 
 

Consulaire mededeling

De hiernavolgende informatie over het verkrijgen van een visum geeft alleen de grote, algemene lijnen weer. Voor details en specifieke instructies ten behoeve van visumaanvragen, in te dienen bij de Nederlandse ambassade te Bogotá of de consulaten in Colombia, dient u de Spaanse versie van de visuminformatie te raadplegen.

De Ambassade zou u graag het volgende onder de aandacht willen brengen. Het aantal visumaanvragen rond vakantieperiodes vertoont grote pieken. Omdat het aantal visumaanvragers dat per dag te woord gestaan kan worden gelimiteerd is, kan het zijn dat u in een dergelijke periode niet op korte termijn een afspraak kunt maken. U wordt dan ook geadviseerd om ruim voor de geplande reisdatum uw afspraak te regelen zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan.

Openingstijden Consulaire Afdeling t.b.v. het indienen van aanvragen voor:

  • Nederlandse reisdocumenten (inclusief nooddocumenten/-paspoorten)
  • Overige consulaire verklaringen

Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 13:00 uur. Het ophalen van voormelde documenten kan geschieden van maandag t/m donderdag van 8:00 tot 15:00 uur en vrijdag van 8:00 tot 13:30 uur.

Klik op de link: Externe link http://204.9.77.159/holanda/citasNuevo/ voor het maken van een afspraak voor het aanvragen van uw visum.

Download hier Frequently Asked Questions in het Microsoft Word document Nederlands of in het Microsoft Word document Engels.

Adres
Carrera 13 No. 93-40
Bogotá - Colombia
T +57 1 638 42 00
F +57 1 623 30 20
E Emailadres bog@minbuza.nl

Nieuws