Naslovna Cisco Systems

O nama

Postanite naš partner

Mapa sajta

Naslovna

Partneri

Najbolja praksa

Prezentacije

Marketing

Preduzetništvo

Novosti

Umetnost i kultura

Kompjuteri

Zdravstvo

Društvo

Turizam i ugostiteljstvo

Posao i ekonomija

Obrazovanje

Mediji

Regionalno

Sport


Browser

Chat

FTP

AVP

Pretraživanje


Prezentacija jugoslovenske privrede u Sarajevu
Uspostavljanjem diplomatskih odnosi sa bivsim republikama SFRJ, dolazi do razvoja ekonomskih odnosa, sto se ogleda pre svega u liberalizaciji trgovine (ukidanje carina, ukidanje ili smanjenje ogranicenja kod izvoza i uvoza i dr.). Privredna komora Srbije je ukljucujuci se u te trendove, uspostavila saradnju sa komorama bivsih republika SFRJ, inicirala i realizovala niz konkretnih aktivnosti.

Analiza dobiti i koriscenje VPN resenja

Osnovni Internet protok Vrtualne privatne mreze (VPN) obecava da ce obezbediti adekvatnu vezu i zadovoljavajuci prenos glasova i podataka cim se budu izgladile sporne tacke koje se odnose na kvalitet servisa (QoS) i operativnost medju provajderima.


Stanje u telekomunikacijama i trendovi
Ekonomija Sjedinjenih Americkih Drzava pokazuje znake oporavka godinu dana nakon zastoja u privrednoj aktivnosti . Medjutim, nezgoda je u tome sto su svi izgledi da nece doci do povecanja zaposlenosti. Poslovni svet bice u stanju da se izbori sa novim zahtevima, a da ne zaposli dodatno osoblje - odraz bolje poslovne prakse ukljucujuci naprednu upotrebu informacionih tehnologija i telekomunikacija.

Otvoren Gr@nd cyber centar

U toplom ambijentu hotela Grand na Kopaoniku i uz dobro pice proverite svoju elektronsku postu, posaljite prijateljima utiske sa zimovanja i, naravno, igrajte se.
Posetioci Gr@nd Cyber Centra mogu u toplom ambijentu i uz dobro pice da provere svoju elektronsku postu, posalju prijateljima utiske sa zimovanja, najbolje iskoriste svoj mobilni telefon i, naravno, igraju se!

IDS (Intrusion Detection System)
Prema rezultatima istrazivanja vecina upada na mrezu kompanije izvrsi se "iznutra" - sa racunara iz mreze kompanije. Hakeri su razvili mocne nacine da zaobidu tradicionalne mere zastite ostavljajuci mrezu i servere nezasticene od napada. Cisco IDS (Intrusion Detection System) je kompletno resenje dizajnirano da identifikuje napad i spreci pristup kriticnim resursima servera i mreze pre nego sto se bilo koja neautorizovana transakcija desi.

New Downloads
Business Strategy
Decision Making in the Digital Age
Evoluating the Benefits and Financial Returns of Outssourcing Your eBusiness Infrastructure to MFN
The Eight Deadly Assumptions of e-Business
MFN: Managing the eBusiness Computing Inftastructure "End to End"
The Knowledge Imperative

 

businessnet.eunet.yu

 

 

Sta ocekujete od poslovnog portala?

 

 

Beograd Novi Sad Subotica Sombor