DataNet On-line
1998. december 05.
szombat
Témaköreink
Következő ízelítő ... Site-mapJátékSzabadidőInteraktívÜzletInternet ÁrainkDataNet Rt.HírekPartnereinkSzolgáltatásaink


@ 839

Zsidó Újság  DataNet Távközlési Kft.

1023 Budapest
Zsigmond tér 10.

Felvilágosítás és árajánlat
Tel: 345-8888
Fax: 345-8899

E-mail: info@datanet.hu

24 órás technikai segítség
Tel: 345-8888,
E-mail: techhelp@datanet.hu
 
Álláslehetõségek a DataNet-nél!

Bõvítés

   December 2-án DataNet belföldi sávszélessége 8 Mbit/sec-ra nőtt, mely kapacitás mindkét irányban egyszerre is kihasználható. Ez remélhetőleg megkönnyíti a belföldi adatátvitelt a DataNet előfizetői számára.

Passage

   A Passage internetes bevásárlóközpont nem egy a sok közül, és még a környezetvédõk sem emelhetnek kifogást ellene. A DataNet, az IBM és az Inter-Európa Bank közös áruházában az év végéig kedvezményesen bérelhet "üzlethelyiséget", és ne felejtse, hogy ez az üzlet határtalan!

Az Ericsson köszönti születésnapján az ötéves Westel 900-at!
Évbúcsúztató - A szerkesztő megjegyzései
Az Év sikere itthon:
Az Év kudarca itthon:
 
Orbán Viktor tarolt

   Egy héten keresztül az Év Emberére és az Év Citrom-díjasára vártuk a szavazatokat. Az ezernél több komoly és kevésbé komoly szavazat összeszámolása után megszületett a végeredmény, amit nyomban közzé is teszünk.

Z, a hangya
MOV
5.63 Mbyte
Gattaca
MOV
4.3 Mbyte
Díjmentes bérelt vonal!

   A bérelt vonali Internet csatlakozás most akciónk keretén belül díjmentesen kipróbálható! Hat nyomós érvünk van arra, hogy miért érdemes most a DataNetnél ezt a szolgáltatást megrendelni!

 
 
 AJÁNLÓ:

- Árverések '98 vége
- Decemberi horoszkóp
- Anagramma
- X-Akták
- Úton

  
Radio

Internet-suli

   Rövid szünet után a böngészés rejtelmeinek ismertetésével folytatódik az Internet-suli, elõször az általános ismeretekkel, majd jövõ héttõl a két legfontosabb böngészõprogram bemutatásával.

Optimista hét végi befejezés (1998. december 4.)

   A továbbra is lefelé tartó - tegnap este jelentőset eső - amerikai piac és a kamatcsökkentés miatti optimizmus bizonytalan európai piacok mellett a hazai ( és a lengyel) piac jelentősebbet emelkedett. A prompt folyamatos emelkedés után BUX 200 ponttal erősödött, 5.665,62 (+3,7%), az előző napok átlagforgalmát meghaladó 14 milliárd forintos összvolumen mellett.

Partnereink ajánlata
LeisureTime-Guide
   Új Budapesti Mozikeresõ- vel! Honlapunk tájékoztat Budapest legjobb szórakozási és egyéb lehetöségeiről. Keresőprogramunk kiszűri az összes felesleges adatot,csak az kerül eléd, amire valóban kíváncsi vagy.
Focus Travel

   Nálunk ön van a Focusban! Tegye emlékezetessé a karácsonyt és a szilvesztert! Egyiptom - nílusi hajóút 1998 december 25, 1999 január 1. Athén 1998 december 31. Akciós repülõjegy Athénba (december 23, 24 és 27): 25.900.-Ft. 1999-ben is folytatódik: Marokkó - Királyi városok körutazás 1999 január 12, február 16. Ha igazi téli hangulatra vágyik keresse további útjainkat. Szlovéniába, Finnországba vagy Svédországba!

Ticket Express játék

   A Ticket Express jegyiroda 1995 óta ajánl jegyeket a hazai és környező országok könnyűzenei koncertjeire. Most már a WEB-en is megtekinthetőek a hetente frissített információk

Szerkeszti a DataNet megbízásából a Marcipán-Press

Felelõs vezetõ: Bodansky György
Szerkesztõ: Gréczi Emõke
 

Copyright ©1998 DataNet Kft. Minden jog fenntartva.
dnonline@datanet.hu
Internettime Swatch