Hírlevél
 • 
Bejelentkezés
 •   •  twitter •  RSS Hírcsatornák

Fotók: miért nem öltözött át Orbán két napig?

2013. július 03., szerda, 07:55 • Utolsó frissítés: 2013. július 03., szerda, 08:41
Szerző: hvg.hu


Címkék: Orbán Viktor; protokoll; nyakkendő; öltöny;

A Bors szerint a miniszterelnök ugyanazt az öltönyt és nyakkendőt viselte vasárnap Zágrábban, mint hétfőn a margitszigeti szökőkútavatáson, illetve a NATO-főtitkárral való találkozón.

24 órán át nem öltözött át Orbán Viktor? Erre lehet következtetni abból, hogy június 30-án vasárnap Zágrábban, illetve július 1-jén hétfőn Budapesten ugyanazt az öltönyt viselte a miniszterelnök – írta a Bors. Hétfőn két eseményen is részt vett ugyanabban a szettben: egy margitszigeti szökőkútavatáson, valamint az Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkárral folytatott találkozón.

Az egyébként elegáns sárga nyakkendő és acélkék öltöny az első és a második napon is jól festett, mint az az alábbi képeken is látszik.

Orbán öltözéke vasárnap, horvát főméltóságok között

Fotó: MTI / EPA / Antonio Bat

Orbán öltözéke másnap, a főpolgármesterrel

Fotó: MTI / Illyés Tibor

Néhány órával később Orbán öltözéke és a NATO-főtitkár

Fotó: MTI / Bruzák Noémi

A Bors megkérdezett egy protokollszakértőt, aki azt mondta, nem számít az illemszabályok megsértésének, ha egymást követő napon ugyanazt az öltönyt és nyakkendőt viseli valaki. A szakértő szerint a protokoll csak azt írja elő, hogy a hasonló eseményeken kötelező öltönyt és nyakkendőt viselni; arról nem rendelkezik, hogy illendő-e ugyanazt a nyakkendőt viselni egymást követő két napon. Görög Ibolya biztos benne, hogy Orbán inget azért cserélt. A szakértő ugyanakkor hozzátette: legalább a harmadik eseményen válthatott volna nyakkendőt és öltönyt is a miniszterelnök.Fotók: miért nem öltözött át Orbán két napig?
  Másolat Önnek


APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ

HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG hetilapra Letöltöm az AppStore-ból

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X