SMS szponzorált fotó
41 éves férfi Budapest
Vágyakozo
Te is felkerülhetsz ide!
Küldd el a 1785-re:
PAROSSZES
Információk
SMS súgó
SMS árak:
1785: 400 Ft + Áfa
0690 612 222:
160 Ft + Áfa
Ügyfélszolgálat:
(1) 328 50 63
Digitania


Nem vagy tag? Regisztrálj most!             Tagok száma: 352170      Online: 19282

JellemCímke-felhő

alkalmazkodó aranyos barátságos becsületes bizalom családcentrikus céltudatos empatikus fiatalos figyelmes határozott humor humoros hűség hűséges igényes intelligens kedves kitartó komoly kreatív makacs megbízható megértő mosolygós nyitott nyugodt odaadó optimista ragaszkodó romantika romantikus segitőkész sportos szenvedélyes szerelem szeretet toleráns türelmes vicces vidám vidámság állatbarát álmodozó életvidám érzelmes érzékeny érzéki őszinte őszinteség
Feldühödtek a rajongók, hogy Pataky egy gyerek halálával mentegetőzik
2008.06.13. 11:40 - Színes Világ

Egy videofelvétel nyomán, tegnap robbant a botrány, hogy Pataky Attila egyik fellépésén tök részegen ordítozott a közönsége előtt. Nos, úgy tűnik, az EDDA frontembere saját maga alatt vágja a fát, mert ugyan azt elismerte, hogy ivott, de mentségül az agyhártyagyulladásban elhunyt, bolhacsípéssel diagnosztizált kisfiú, számára mélyen megrendítő halálát hozta fel, amit a jelek szerint, nem kellett volna. A BorsOnline.hu fórumára ugyanis soha nem látottmennyiségű hosszászólás érkezett, melyekben rajongók sokasága írt felháborodott véleményt Pataky mentegetőzéséről.
Nem indult az autó, lelőtte a postásnőt
2008.06.13. 09:00 - Színes Világ

Megoldódott a rejtély: egy hónap után kiderült, ki ölte meg a mórahalmi postásnőt, Rózsikát. Gyilkosa, aki saját magával is végzett a bűncselekmény helyszínén, évek óta magányosan élt egy tanyán, Ásotthalom külterületén.
2008. Jun 13. 15:02:00
Ál-pénzszállítók vitték el egy áruház bevételét Tatán
Ál-pénzszállítók vitték el egy tatai áruház bevételét csütörtökön. Az áruház dolgozóit a megszokott pénzszállító cég formaruhájába öltözött emberek tévesztették meg. A csalásra akkor jöttek rá, mikor megjelentek az igazi pénzszállítók. A csalók több millió forintot vittek el.
2008. Jun 13. 14:03:00
Rákot okoz a gyakori hajfestés?
Hatvan százalékkal növeli a leukémia kialakulásának esélyét, ha valaki évente tízszer vagy annál többször festi a haját - olvasható egy friss kutatás jelentésében.
2008. Jun 13. 13:02:00
Csézy és L.L. Junior a legjobb előadók
Nyolcadik alkalommal osztották ki a VIVA COMET díjakat csütörtök este: a SYMA Rendezvénycsarnokban tartott gálán egyebek mellett nyert Csézy és L.L. Junior, az életműdíjat idén Kovács Ákos vehette át.
2008. Jun 13. 12:32:00
Kárpátaljai földek "csatolódnak vissza" Magyarországhoz
A folyó medervonalának folyamatos változásai miatt ugyanis a számítások szerint az utóbbi évtizedekben mintegy 1000 hektárral csorbult Ukrajna területe.
2008. Jun 13. 12:02:00
Hollywoodban lóg a színészsztrájk lába
A hollywoodi producerek szövetsége (AMPTP) csütörtökön csalódottságának adott hangot amiatt, ahogy a színészszakszervezet (SAG) vezetősége még mindig nem egyezett bele az új munkaszerződésbe.

h i r d e t é s
Szolgáltatásaink: Társkereső nyitóoldal | Keresés | Regisztráció | Fórum | JellemCímkék | Üzenőfal | Sikertörténetek | Partnerprogram | Társkereső Blog
Szexneked | Melegklub.hu | MobilMóka | PáratlanParty


A Parom.hu Társkereső oldalon jársz. Ha tartós kapcsolatra vágysz akkor itt a helyed, vagy ha csak flörtölni szeretnél akkor is jó helyre navigáltál. Mivel méretét tekintve valószínűleg ez ma Magyarország legnagyobb társkereső adatbázisa, jó eséllyel találhatsz, korban, lakhelyben és elképzelésben is magadhoz illő párt. A társkereső használata díjmentes, és ha szeretnél elmerülni komolyabban a társkeresés rejtelmeiben, akkor VIP tagság váltásával rengeteg új funkciót fedezhetsz fel. Amiket kínálunk: és még sok, csak nálunk megtalálható egyedi funkció segít a párválasztásban. Köszönjük, hogy az élet legfontosabb döntéséhez a mi rendszerünket választottad.

A Parom.hu csapata