Gdje sam? BALKANMEDIA >> SHOP >> MAGAZIN >> FOLK >> Intervjui >> Jelena Karleusa - Prilaze mi pogrešni mučkarci
Jelena Karleusa

Prilaze mi pogrešni mučkarci

Ova godina je za Jelenu Karleušu počela bajkovito u čarobnom Majamiju, uz Bojana Karića, jednog od ovdašnjih najbogatijih momaka, koji je bio spreman da joj skine zvezde s neba i ceo svet baci pod noge... Kako je vreme odmicalo, tako je njihova priča sve manje ličila na bajku. Umesto venčanja i svadbe decenije, bajkovita ljubavna storija je izgleda stigla do kraja... Zanosna blondina čiji je život za naciju postao otvorena knjiga, kuđena i hvaljena, obožavana i omražena, nedavno se pojavila na “Beoviziji”, ali nije prošla baš onako kako je očekivala. Međutim, i pored silnih bura i oluja u koje je slučajno upadala ili ih sama izazivala, gospođica Karleuša blista. Srele smo se na promociji albuma Dragane Mirković. Sedela je sa majkom Divnom i njenim životnim pratiocem, takođe folk pevačem Galetom. Ćaskali su – o operaciji! Neće valjda Jeca opet na neko “prolepšavanje”?

Jelena Karleuša:Ha, ha, ha... Ma ne! Moja mama sutra ide na operaciju krajnika i smejemo se jer će u bolnici biti ubedljivo najstariji pacijent. Krajnike operišu obično klinci, a ona, ipak, odavno nije klinka!

Posle raskida sa Bojanom, mnogi su očekivali da sedite kući i lijete gorke suze, a vi, kao iz inata...

Jelena Karleuša:To su ona prava ženska posla! Kod žena je pravilo da su najlepše, najsređenije i najblistavije baš onda kada im je najteže. Nisam ni ja izuzetak. Kad me zaokupe privatne i profesionalne muke, posebno kada se to desi istovremeno, ja sam najlepša! A ispod blještave fasade krije se moja osećajna priroda kojoj nije ni malo lako.

Kakve to profesionalne probleme imate?

Jelena Karleuša:Uspeh u profesiji mi redovno donosi probleme u privatnom životu. Ako krenem da rešavam te probleme, trpi karijera, a opet, ne bih sebi da dozvolim da ugrožavam ono što sam postigla. Zato moj privatni život žestoko trpi i sumnjam da ću ikada moći da uskladim jedno i drugo. U svakom slučaju, ne mogu da vam kažem šta me muči! Kada bih to obelodanila, znam da ne bi bilo šanse da se”čvor” razmrsi. Prema tome, bolje mi je da ćutim!

Nagovestili ste da su novinari “upleli prste” u vaš raskid sa Bojanom!

Jelena Karleuša:O Bojanu ne bih ništa da kažem, a raskid sa njim me više ne opterećuje. Što se tiče novinara... Oni su mi u životu mnogo pomogli. Bez njih, ne bih bila ovoliko glamurozna. Da nije sve te frke i prašine koja se podiže oko mene, ne bih bila zvezda, diva. Često me prate i tračevi, ali znam da su oni neizbežni. Ponekad su mi čak i interesantni!

Izgleda da nemate sreće sa muškarcima?

Jelena Karleuša:Nevolja je u tome što mi redovno prilaze i opsedaju me pogrešni muškarci. Uostalom, trenutno za njih nemam vremena. U haosu sam jer završavam album i vrtim se u začaranom krugu između Beograda, Atine i Londona...

Vesna Tasić,08.03.2004

Iz arhiva:
CD-ovi u ponudi:
Jelena Karleusa-Album 2003
Album 2003
BK Sound

Jelena Karleusa-Zenite se momci
Zenite se momci
ZAM

Reportaze:
Raskinula sa dečkom i izdavačima
Ko je osvojio lavicino srce?
Važno je moje ime
Počinje snimanje spota "Samo za tvoje oči"
Jelena Karleuša snima spot za MTV
Novi album za mesec dana
Licna karta
Ime i prezime: Jelena Karleusa
Nadimak: Jeca
Rodjen: 17.8.1978. Beograd
Dimenzije: 1,80 cm, 60 Kg dalje
Iz aktuelnosti:
Spremna za Eurosong
Iznenađenje za Novu godinu
Snima se spot "Samo za tvoje oči"
Opljačkana Jelena Karluša!
Ni "M" od "Marakane"
Grci se ne sale
Jelena u Becu
Sve karte na Jelenu
Jelena osvaja svet
Humanitarna turneja
Ponuda iz Grcke
"Slaba tacka"
Sudjenje
Glasine
Prekretnica
Wallpapers 800 X 600:

jelenak800.jpg

karleusaj800.jpg

karleusa800.jpg

jkarleusa800.jpg

jelkar800.jpg
Wallpapers 1024 X 768:
jelenak1024.jpg
karleusaj1024.jpg
karleusa1024.jpg
jkarleusa1024.jpg
jelkar1024.jpg
Iz ponude:
Album 2004 Da je srcu to Album 2004

Go shopping!