Gdje sam? BALKANMEDIA >> SHOP >> MAGAZIN >> POP / ROCK >> Intervjui >> Bojan Marovic - Ni čovek, ni dečak
Bojan Marovic

Ni čovek, ni dečak

Gotovo dve godine Bojan Marović priča o novom albumu koji nikako da se pojavi. Iako je u tom periodu izbacio samo dve pesme, mladi Podgoričanin je stekao ogromnu popularnost. Ovih dana u prodaji se konačno pojavio njegov debi album “Zbog tebe...” u izdanju Goratona. Novinari su u šali govorili da, kad je već toliko popularan, album mu nije ni potreban, a on o svemu tome kaže:

Bojan Marović: Novinari su me stvarno mnogo prozivali za album, s pravom, ali da bi se snimio dobar album potrebno je dosta rada i truda. Da sam se držao principa jedna pjesma godišnje, verovatno bih album objavio za deset godina. Konačno sam odahnuo kada sam u rukama imao prvi primerak albuma i sada mogu da se posvjetim promovisanju. Zaista sam stekao veliku naklonost publike i bez albuma, pa se nadam da će nove pjesme samo još više učvrstiti neku moju popularnost kod publike.

Da li ćeš ubudeće imati i bend koji će te pratiti na svirkama?

Bojan Marović: Naravno! Ovih dana se skupljamo i vježbamo nove pesme. Pripreme su u toku i ubrzo ću imati i prvu živu svirku s bendom. Znam da se pjevači češće odlučuju za solo nastup, jer je tako jeftinije i manje briga imaš, ali ja sam na početku karijere i jako mi je bitno da pjevam u pratnji benda.

Iako si vrlo mlad, primoran si da stalno radiš i vodiš računa o mnogim stvarima vezanim za posao. Koliko ti nedostaje običan život?

Bojan Marović: Pa moram reći da mi nedostaje! U mom slučaju je odrastanje bilo mnogo brže nego kod mojih vršnjaka. Tako me je život nosio i učio. Ostao sam bez oca kada mi je bio jako potreban, pa sam kao stariji brat uz moju majku morao da preuzmem ulogu glave porodice. I ta popularnost me je uhvatila nespremnog, s malo godina, tako da mi često fali da odem negde s društvom i da se izludim do rane zore. Sa 19 godina nisam ni čovjek, ni dijete, već imam utisak da stojim na nekoj životnoj raskrsnici i treba da krenem nekim putem.

Uvek deluješ nekako smireno. Da li se ti uopšte nerviraš?

Bojan Marović: Nerviram se u sebi!(smeh) Trudim se da uvek imam neku spoljašnju kontrolu i da ne dozvolim ljudima sa strane da vide li sam nervozan ili ne. Priznajem da jesam nervozan često, ali to ostaje u moja četiri zida. Trudim se da ubijam nervozu tako što svako jutro trčim, radim vežbe, a počeo sam i da se hranim zdravo.

Tabloidi su te povezivali sa manakenkom koja se pojavljuje u tvom spotu za pesmu “Tebi je lako”?

Bojan Marović: To me jako nervira! Povezuju me sa svakom djevojkom sa kojom me vide!

Pa, dobro, imaš li devojku?

Bojan Marović: Zaista nemam curu već duže vreme, ali ovih dana imam nešto konkretno u planu. Imam dosta obaveza i često nemam vremena za privatni život, ali ću sada malo da predahnem i da se posvetim još nekim stvarima u životu. Nadam se da ću naći običnu, normalnu devojku koja će me razumeti. Znam da je nekada teško kad treba da ideš u bioskop sa djevojkom, a ti joj kažeš: “Moram u studio da nešto radim”. Ali dobro, ne gubim nadu da ću naći onu pravu.

Da li bi bio u vezi sa nekom poznatom devojkom?

Bojan Marović: Ja nemam tih predrasuda da li je poznata ili ne. Bitno je da se razumemo, a verovatno bi djevojka koja je i sama javna ličnost imala više razumjevanja za moje obaveze. Ako bih se našao na istoj talasnoj dužini sa nekom poznatom djevojkom, sigurno mi ne bi bio problem što je ona izložena očima javnosti, kao i ja.

Da li devojkama poklanjaš cveće?

Bojan Marović: Ne, odnosno, samo u nekim rijetkim slučajevima. Najviše volim da poklonim knjigu, jer taj poklon ostane za duže. Cvijeće uvene, parfem se potroši, a knjiga ostaje tu! Imam i jedan praktičan razlog zbog kog ne poklanjam cveće. Alergičan sam na sve one mirise i polen i gotovo da nikada u životu nisam ušao u cvećaru. Imam utisak da kada bih boravio 10 minuta u cvećari, sigurno bih pao u nesvijest. Zato se jako rijetko opredeljujem za cvijeće kad želim da obradujem neku osobu ženskog pola.

S. S. Todorović,08.04.2004

Iz arhiva:
Ljubimac tinejdžerki (03.12.2003)
Čekam pravu devojku! (03.02.2003)
CD-ovi u ponudi:
Bojan Marovic-Zbog tebe
Zbog tebe
Goraton

Wallpapers 800 X 600:

Cekam devojku_800
Wallpapers 1024 X 768:
Cekam devojku_1024
Iz ponude:
Takmicenje SCG za izbor Evrovizije O je! Nove godine Everblue Hitovi

Go shopping!