<img src="https://archive.wikiwix.com/cache/display2.php?url=http%3A%2F%2Fweb.archive.org%2Fweb%2F20011108173739im_%2Fhttp%3A%2F%2Fwww.balkanmedia.com%2Fcgi-bin%2Freklama%2Fad.pl%3Fstrana%3D33" width="468" height="60" border="0">

Isporucujemo u sve zemlje svijeta !
Kako naruciti i platiti Sadrzaj Vaseg paketa
 Nino moj miljenik
 Od Slovenije do Makedonije
 Najlepse pjevacice
 Da li Zdravko gostuje u Londonu?
 Pozdrav iz New York-a
 Oda Balkanmediji
 Radio stanice
 O pjevacima
Baja je kralj

sarajvo, usa,  almir_ganibegovic@hotmail.comKao sto zelim da kazem to jeste za Nedeljka Bajica Baju on je trenutno za mene najbolji pjevac jer je stvarno kao sto prica da je dobar covjek to sam se uvjerio na nekoliko njegovih koncerata. I ja mislim sto je on vec 5 puta pjevac godine, ja mislim da to i zasluzuje jer kada uzmes sve pjesme su skoro hitovi a i ako nisu ipak ga je ljepo slusati. A sto Aca Lukas i ostali pjevaci pricaju ja mislim da su mu samo protivni zato sto je on ipak nesto postigao u zivotu. Toliko od mene i ima jos pjevaca koje ja cjenim. ALI BAJA JE KRALJ.

sarajvo, usa, 07.11.2001.
 


kliknite ovde da i Vi napisete svoju rec
Balkanmedia je firma koja ne tematizuje politiku tako da sva pisma koja sadrze politicki inspirisane tekstove ne mogu biti objavljena. Isto vazi i za pisma koja sadrze prost i neuctiv nacin obracanja prema bilo kome, pisma koja su pisana da bi provocirala ili vrijedjala. Rubrika pisma citalaca sluzi tome da bi vase misljenje o estradi, licnostima, izdanjima i dogadjajima na njoj podijelili sa ostalim posjetiocima sajta i kao takva su dobrodosla i bice objavljena bez obzira na nase slaganje ili neslaganje sa sadrzajem. Da bi objavili vase pismo podrazumijevamo da cete ga potpisati svojim imenom i prezimenom, jer je to Vase misljenje, a i obicaj je na sajtu da svi radovi budu i potpisani. Pisma koja imaju samo nekoliko recenica nece biti objavljena jer imaju smisao poruke, a ne misljenja.