Anularea perioadei de încercare sau a abonamentului la Acces nelimitat pentru Muzică Google Play

Pentru a anula abonamentul la Acces nelimitat

  1. Folosind computerul, accesați Muzică Google Play.
  2. Dați clic pe pictograma Settings Setări.
  3. Dați clic pe Setări.
  4. Select opțiunea Anulați situată în dreptul următoarei date de facturare.
  5. Parcurgeți pașii de anulare pentru a vă dezabona de la Acces nelimitat.
Accesați setările pentru muzică
Dacă nu se afișează opțiunea Anulați în setările aplicației Muzică Google Play, accesați Muzică Google Play pe web și accesați Setări, pentru a anula contul. Puteți anula abonamentul și prin contul Google Wallet.

Abonamente

Când anulați abonamentul la Acces nelimitat, veți putea folosi în continuare Acces nelimitat până la finalul perioadei de facturare în timpul căreia ați anulat. La finalul perioadei de facturare, funcțiile din Acces nelimitat vor deveni inaccesibile.

Exemplu
De exemplu: dacă la 1 decembrie ați cumpărat un abonament lunar la tariful de 9,99 USD și anulați abonamentul pe 15 decembrie, veți avea acces la abonament până pe 31 decembrie, iar suma de 9,99 USD vi se va debita în întregime. După anularea abonamentului, începând cu 1 ianuarie nu vi se va mai debita altă taxă lunară pentru abonament în valoare de 9,99 USD.

Nu veți primi o rambursare pentru perioada de facturare în timpul căreia anulați abonamentul. Nu oferim rambursări procentuale pentru anularea abonamentelor. Pentru mai multe informații, consultați politicile noastre privind rambursările.

Perioade de încercare gratuite

Nu veți fi taxat(ă) dacă încercați serviciile în timpul perioadei de încercare introductive de 30 de zile. Dacă nu anulați abonamentul înainte de finalul perioadei respective și prin urmare prelungiți abonamentul după încheierea perioadei de încercare, veți începe să fiți taxat(ă). După ce ați anulat perioada de încercare gratuită disponibilă o singură dată, contul nu va mai avea opțiunea de a încerca gratuit serviciul Acces nelimitat.

Rețineți că, dacă descărcați muzică pe dispozitiv prin Acces nelimitat în timpul perioadei de încercare de 30 de zile, descărcările respective nu vor mai fi disponibile offline după încheierea perioadei de încercare.