Maak een site aan op WordPress.

Bouw je site met software waarop 43% van het internet vertrouwt.

Aan de slag

Kies voor WordPress.com om op de snelste en eenvoudigste manier een website aan te maken.

De eenvoudigste plaats om aan de slag te gaan

Hosting, beveiliging, back-ups en bescherming tegen spam zijn allemaal inbegrepen. Kies uit meer dan 300 ontwerpen, activeer onze krachtige functies geïnspireerd door de beste plugins en krijg een persoonlijk domein bij een abonnement.

Begin bij WordPress.com

Kies voor een eigen WordPress-installatie voor ultieme controle over je website.

Kies uit duizenden thema's en plugins van de community en beheer je eigen beveiliging en software-updates op de hostingprovider van jouw keuze. Kies optionele, toegewijde WordPress-hosting voor verbeterde prestaties.

Ontwikkeld en gebouwd om WordPress probleemloos uit te voeren. Deze exclusieve technologie biedt je de bewezen prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteit die je nodig hebt.

Begin bij Bluehost

Gerenommeerde WordPress-hosting

Sites die zijn geoptimaliseerd voor topprestaties, automatische beveiliging en back-ups, tot 20x dagelijkse bezoekerscontrole, deskundigen die de hele dag voor je klaar staan.

Beginnen met DreamHost

Van alle hosts ter wereld hebben we Bluehost en DreamHost tot allerbeste verkozen. Als je je inschrijft bij één van onze aanbevolen partners, dien je te weten dat we een zakelijke relatie met ze zijn aangegaan.

Mensen houden van

WordPress.com werkt zeer goed samen met Google voor een geweldig SEO-resultaat. Bovendien kan ik YouTube-video's, Google Maps en andere content eenvoudig embedden, zonder dat ik hiervoor hoef te coderen.
Quintin Lake
theperimeter.uk
Ik heb onderzoek gedaan naar wat andere gerespecteerde bloggers gebruiken en WordPress.com is zonder twijfel de Rolls Royce van de platformen. De thema's zijn adembenemend (zelfs de gratis thema's!) en alle ondersteunende infrastructuur en informatie is van topklasse.
Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com

Heb je hulp nodig bij het kiezen?

Bekijk meer informatie over elke optie om te ontdekken welke het beste bij je past.

WordPress.com

Totale eenvoud: wij regelen alles.

  • Bouw binnen enkele minuten een site. Wij hosten je site, registreren je domein en bieden je geïntegreerde plugins, onder andere voor automatische software-updates en beveiliging.

  • Kies uit honderden prachtige designs en pas ze aan voor je bedrijfssite, blog of portfolio. Heb je ergens anders een WordPress-thema aangeschaft? Geen probleem! Met het WordPress.com Pro abonnement kan je elk thema installeren die je maar wilt.

  • Bereik een groter publiek en ga op zoek naar nieuwe lezers. Door je inhoud te synchroniseren met Facebook en Twitter en door in contact te komen met miljoenen gebruikers van WordPress.com.

  • Laat onze deskundigen je direct helpen. Bekijk documenten, forums, video's of krijg persoonlijke ondersteuning via e-mail of live chat.

Begin bij WordPress.com

WordPress.org

Meer controle: jij installeert en host je site.

  • Zoek een host, installeer plugins en ga aan het werk. Wij kunnen je helpen met diensten als Jetpack voor beveiliging en back-ups.

  • Krijg volledige controle over je ontwerp en codering. Installeer en pas elk WordPress-thema aan, of creëer je eigen thema met PHP en CSS.

  • Breid je site uit met plugins. Kies uit duizenden plugins van de community om functies als spambescherming, aangepaste galerijen, grondige analyses en meer toe te voegen.

  • Vraag om hulp bij de zeer uitgebreide WordPress-community via ondersteuningsforums.

Begin bij Bluehost