WordPress.com-cursussen

Leer een nieuwe vaardigheid. Behaal certificaten. Til jouw blog, bedrijf of website naar een hoger niveau. Alle cursussen worden gegeven door de beste WordPress-experts op aarde.

* Onze cursussen zijn momenteel alleen beschikbaar in het Engels. We hopen op een later tijdstip cursussen in meer talen aan te bieden.

Klaar voor de start, groei.

Wat je doel ook is, wij helpen je dit te behalen.

Leer van de besten.

Onze cursussen worden gegeven door WordPress-experts. Ze beantwoorden je vragen, geven je feedback en meer.

Ontdek op je eigen tempo.

Leer onderweg met content die je overal, op elk moment kunt raadplegen.
Blijf leren met een curriculum dat elk jaar wordt bijgewerkt.

Word lid van een community.

Een abonnement op onze cursussen geeft je toegang tot een exclusieve WordPress.com-community en live vragensessies met experts.

Leer rechtstreeks van onze experts.

Doe alle essentiële (en een paar geavanceerde) vaardigheden op die je nodig hebt om een blog te creëren waarop je trots kan zijn. Stel je doelgroep vast. Maak je blog aan, publiceer deze en laat deze uitgroeien met een on-demand cursus die je op eigen tempo kan volgen en die gegeven wordt door de beste bloggers op het internet.

Als je er ooit aan hebt gedacht om een podcast te maken of succesvoller te maken, is deze cursus ideaal voor jou. Doe alle essentiële (en een paar geavanceerde) vaardigheden op die je nodig hebt om een podcast te creëren waarop je trots kan zijn. Lessen die eenvoudig te begrijpen zijn en die je op je eigen tempo kunt volgen, gegeven door de meest ervaren podcastpresentatoren van het internet.