Maak een blog en laat binnen enkele minuten je stem horen

WordPress.com maakt het eenvoudig om je eigen blog te starten. Meld je gratis aan om je gedachten te delen.

Pas je domeinnaam aan

http://example.com

infocusphotographers.com

cortadocoffeesf.com

leahrand.com

avayoung.blog

mightyleaftearoom.com

Een nieuw domein registreren
Registreer een domein voor je site om hem eenvoudiger te onthouden en delen.
Gebruik je eigen domein
Heb je al een domeinnaam? Verwijs deze door naar je WordPress.com-site in een paar eenvoudige stappen.
Koppel je e-mail
Gebruik je aangepaste domein in je e-mailadres voor het doorsturen van mails en bij Professionele e-mail, Google Workspace of andere e-maildiensten.

Iedere functie die je nodig hebt om een krachtige blog te maken

Geoptimaliseerd voor groei
WordPress.com bevat geïntegreerde SEO, integratie van social media en functies voor delen. Verbind je met ons veelbezochte netwerk en bereik nieuwe lezers.
Alles-in-één-hosting
Geniet van website-ontwerpen, domeinregistratie, probleemloze automatische software-updates en veilige hosting op servers die verspreid zijn over meerdere datacenters.
Hulp wanneer je wilt
Onze Happiness Engineers staan dag en nacht voor je klaar via live chat, e-mail, ondersteuningspagina's, video's en forums om al je vragen te beantwoorden.
Ontworpen voor succes
Begin met een modern site-ontwerp en pas het aan met je merk, content en functies. Alle blogs met het Premium-abonnement hebben toegang tot aangepaste CSS.
Krachtige statistieken
Blijf op de hoogte van de activiteit op je blog met website-statistieken. Kleurrijke tabellen en grafieken helpen je begrijpen wat je lezers leuk vinden en hoe ze je hebben gevonden.
Klaar voor mobiele apparaten
Met onze responsieve thema's en mobiele en desktop-apps kunnen jij en de bezoekers van je blog genieten van een probleemloze ervaring op ieder apparaat.

Uitmuntend design

Ontdek een unieke stijl voor je site: WordPress.com bevat honderden hoogwaardige ontwerpen. Je hoeft geen websiteontwerper te zijn om de blog van je dromen te maken.

Mensen houden van WordPress.com

WordPress.com werkt zeer goed samen met Google voor een geweldig SEO-resultaat. Bovendien kan ik YouTube-video's, Google Maps en andere content eenvoudig embedden, zonder dat ik hiervoor hoef te coderen.
Quintin Lake
theperimeter.uk
Ik heb onderzoek gedaan naar wat andere gerespecteerde bloggers gebruiken en WordPress.com is zonder twijfel de Rolls Royce van de platformen. De thema's zijn adembenemend (zelfs de gratis thema's!) en alle ondersteunende infrastructuur en informatie is van topklasse.
Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com

Gratis

Beste keuze om mee te starten

voor altijd

Begin met Gratis

Creëer binnen enkele minuten een mooie, eenvoudige website.

Personal

Het beste voor persoonlijk gebruik

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Begin met Personal

Voeg personaliteit toe aan je website met een eigen domein en krijg onbeperkte toegang tot ondersteuning via e-mail.

Business

Beste keuze voor kleine bedrijven

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Start met Business

Optimaliseer je bedrijf met aangepaste plugins en thema's, 200 GB opslagruimte en live ondersteuning.

E-commerce

Beste keuze voor webwinkels

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Beginnen met E-commerce

Open je webwinkel met een krachtig, flexibel platform dat met je meegroeit.

Heb je een bedrijfsoplossing nodig? WordPress VIP geeft je alles dat je nodig hebt om krachtige toepassingen op schaal te bouwen en uit te voeren.Meer informatie ›

Laat je WordPress.com-website bouwen door ons team van experts. Of je nu een landingspagina, een volledige e-commerce-website, een online studie-academie of een interactieve informatieve site voor je bedrijf nodig hebt, wij bouwen het voor je.Meer informatie ›

Jij vraagt, wij geven antwoord!

Zeker. Je kan de taal van je site aanpassen. Dit is de taal die je lezers zien wanneer ze je site bekijken. Je kan ook de taal aanpassen die jijzelf ziet wanneer je aan je site werkt in het dashboard. Jij beslist in welke taal de tekst op je website verschijnt!
Je gratis website bevat een subdomein (sitenaam.wordpress.com). Je kan een nieuw aangepast domein registreren of een bestaand domein naar je gratis site overplaatsen, maar je hebt een betaald WordPress.com-abonnement nodig om het te gebruiken als het hoofdadres van je site. Zonder abonnement worden bezoekers simpelweg naar je gratis subdomein doorverwezen door je aangepaste domein.
Ja! Probeer Professionele e-mail gratis voor drie maanden of kies de productiviteits- en samenwerkingssuite van Google Workspace.
Je kan afzonderlijke artikelen verkopen op je site via je PayPal-account. Kies voor een upgrade naar het WordPress.com Premium abonnement voor meer mogelijkheden om geld te verdienen door producten en diensten te verkopen met de knop Eenvoudige betalingen. Voor meer eCommerce-functies, zoals een webshop, kan je het WordPress.com Business abonnement overwegen.
Het is mogelijk om de inhoud van je blog vanuit verschillende andere platformen te importeren, waaronder Blogger, LiveJournal, Movable Type, Tumblr, Wix, Typepad, Xanga en nog veel meer. Je kan je inhoud ook vanuit een zelf-gehoste WordPress-site importeren.
Bezoek onze ondersteuningssite voor meer antwoorden.

Ga vandaag nog op blogavontuur

Onze websites en dashboards maken gebruik van cookies. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk meer informatie, onder andere over cookiebeheer.