Je staat op het punt om de website te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

WordPress.com geeft je alles wat je nodig hebt om vandaag nog een website te maken. Gratis hosting, je eigen domein, een ondersteuningsteam van wereldklasse en nog veel meer.

Pas je domeinnaam aan

http://example.com

infocusphotographers.com

cortadocoffeesf.com

leahrand.com

avayoung.blog

mightyleaftearoom.com

Een nieuw domein registreren
Registreer een domein voor je site om hem eenvoudiger te onthouden en delen.
Gebruik je eigen domein
Heb je al een domeinnaam? Verwijs deze door naar je WordPress.com-site in een paar eenvoudige stappen.
Koppel je e-mail
Gebruik je aangepaste domein in je e-mailadres voor het doorsturen van mails en bij Professionele e-mail, Google Workspace of andere e-maildiensten.

Elke functie die je nodig hebt om een krachtige website te maken

Abonnementen voor ieder budget
Begin gratis en ga direct aan de slag met je website. Voer een upgrade uit voor geavanceerde personalisering en thema's, meer opslagruimte en bedrijfstools.
Blog, website of beide
Creëer een blog, een volledige website of een combinatie van beide. Schrijf over je leven, maak een prachtig portfolio van je werk of bouw een indrukwekkende bedrijfssite: de keuze is aan jou.
Intuïtieve editor
Onze editor is snel, intuïtief en ondersteunt HTML en Markdown. We slaan je werk om de paar seconden op, zodat je nooit een woord mist.
Upload of integreer media
Versleep en plaats afbeeldingen in berichten en pagina's. Maak professionele fotogalerijen aan. Integreer audio, video, documenten en nog veel meer.
Geoptimaliseerd voor groei
Op WordPress.com zijn essentiële Jetpack-functies geïntegreerd, waaronder sitestatistieken, standaard-SEO en delen via social media.
Apps voor mobiele telefoons en computers
Bewerk je site overal met apps voor mobiele telefoons en computers, beschikbaar voor iOS, Android, Mac, Windows en Linux.

Kies uit honderden thema's voor elk soort project

Je hoeft geen website-ontwerper te zijn om de site van je dromen te maken.

Mensen houden van WordPress.com

Het was een waar voorrecht en een ervaring die mijn leven heeft veranderd. Ik ben WordPress.com dankbaar voor het aanbieden van een voordelig en gebruiksvriendelijk platform waarmee mensen projecten kunnen lanceren en op kunnen vallen.
Ann Morgan
ayearofreadingtheworld.com
Ik heb onderzoek gedaan naar wat andere gerespecteerde bloggers gebruiken en WordPress.com is zonder twijfel de Rolls Royce van de platformen. De thema's zijn adembenemend (zelfs de gratis thema's!) en alle ondersteunende infrastructuur en informatie is van topklasse.
Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com

Gratis

Beste keuze om mee te starten

voor altijd

Begin met Gratis

Creëer binnen enkele minuten een mooie, eenvoudige website.

Personal

Het beste voor persoonlijk gebruik

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Begin met Personal

Voeg personaliteit toe aan je website met een eigen domein en krijg onbeperkte toegang tot ondersteuning via e-mail.

Business

Beste keuze voor kleine bedrijven

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Start met Business

Optimaliseer je bedrijf met aangepaste plugins en thema's, 200 GB opslagruimte en live ondersteuning.

E-commerce

Beste keuze voor webwinkels

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Beginnen met E-commerce

Open je webwinkel met een krachtig, flexibel platform dat met je meegroeit.

Heb je een bedrijfsoplossing nodig? WordPress VIP geeft je alles dat je nodig hebt om krachtige toepassingen op schaal te bouwen en uit te voeren.Meer informatie ›

Laat je WordPress.com-website bouwen door ons team van experts. Of je nu een landingspagina, een volledige e-commerce-website, een online studie-academie of een interactieve informatieve site voor je bedrijf nodig hebt, wij bouwen het voor je.Meer informatie ›

Jij vraagt, wij geven antwoord!

Zeker. Je kan de taal van je site aanpassen. Dit is de taal die je lezers zien wanneer ze je site bekijken. Je kan ook de taal aanpassen die jijzelf ziet wanneer je aan je site werkt in het dashboard. Jij beslist in welke taal de tekst op je website verschijnt!
Je gratis website bevat een subdomein (sitenaam.wordpress.com). Je kan een nieuw aangepast domein registreren of een bestaand domein naar je gratis site overplaatsen, maar je hebt een betaald WordPress.com-abonnement nodig om het te gebruiken als het hoofdadres van je site. Zonder abonnement worden bezoekers simpelweg naar je gratis subdomein doorverwezen door je aangepaste domein.
Ja! Probeer Professionele e-mail gratis voor drie maanden of kies de productiviteits- en samenwerkingssuite van Google Workspace.
Je kan afzonderlijke artikelen verkopen op je site via je PayPal-account. Kies voor een upgrade naar het WordPress.com Premium abonnement voor meer mogelijkheden om geld te verdienen door producten en diensten te verkopen met de knop Eenvoudige betalingen. Voor meer eCommerce-functies, zoals een webshop, kan je het WordPress.com Business abonnement overwegen.
Het is mogelijk om de inhoud van je blog vanuit verschillende andere platformen te importeren, waaronder Blogger, LiveJournal, Movable Type, Tumblr, Wix, Typepad, Xanga en nog veel meer. Je kan je inhoud ook vanuit een zelf-gehoste WordPress-site importeren.
Bezoek onze ondersteuningssite voor meer antwoorden.

Sluit je aan bij het netwerk dat meer dan 20 miljard paginaweergaven per maand heeft

Onze websites en dashboards maken gebruik van cookies. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk meer informatie, onder andere over cookiebeheer.