Onbeperkt aantal WordPress‑plugins.

Onbeperkt potentieel.

Wat voor soort site je ook aanmaakt, WordPress.com heeft voor iedereen de juiste oplossing.

Een betere WordPress, mogelijk gemaakt door Jetpack.

Nog niet klaar om plugins te installeren? Weet je niet precies wat je nodig hebt? Geen probleem. Wanneer je je aanmeldt voor WordPress.com krijg je automatisch toegang tot de populairste, krachtigste en nuttigste WordPress-functies die beschikbaar zijn via Jetpack.

Bewaak de prestaties van je site met statistieken, optimaliseer je site voor zoekmachines met essentiële SEO-tools voor WordPress, of scan op spam en beveiligingsbedreigingen: allemaal zonder gedoe met het installeren van plugins en het uitvoeren van onderhoud.

Statistieken
Essentiële SEO
Spambescherming
Beveiligingsscans
Back-ups
Contactformulieren
Geavanceerde galerijen
Gerelateerde berichten
E-mailabonnementen
Media-embeds

Kies uit duizenden aangepaste plugins

Met WordPress.com Pro kan je zoveel van de duizenden gratis plugins installeren als je maar wilt. Voeg een winkel toe met WooCommerce, probeer geavanceerde SEO-strategieën met Yoast of maak een site in meerdere talen met Polylang.

Met onbeperkte WordPress-plugins kan je alles creëren wat je je maar kan voorstellen en het vervolgens aanpassen aan je specifieke wensen.

De kracht van Jetpack bij je favoriete host

De functies voor prestatiebeheer, delen via social media, SEO en nog veel meer, die standaard deel uitmaken van WordPress.com, zijn voor iedereen beschikbaar. Als je WordPress bij een andere host gebruikt, hoef je alleen Jetpack te installeren om toch nog van al deze geweldige functies te kunnen genieten.

Jetpack is je alles-in-één gereedschapskist waarmee je het ontwerp, de marketing en de beveiliging van WordPress regelt. Of je je site nu op WordPress.com aanmaakt of deze op je eigen server beheert, Jetpack biedt je de tools die je nodig hebt om een geweldige site te maken: alles op één plaats.

Kies je abonnement

Gratis

Schrijf je gratis in voor WordPress.com
$0

voor altijd

Start een gratis site en publiceer content in minder dan vijf minuten.

Begin met Gratis

Pro

WordPress.com Pro abonnement
$15

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

Het beste voor kleine bedrijven: Maak je website krachtiger met aangepaste plugins en thema's, onbeperkte toegang tot premium- en business thema's, 50 GB opslagruimte (er kan meer worden toegevoegd) en de mogelijkheid om de merknaam WordPress.com te verwijderen.

Begin met Pro

Jetpack

Jetpack
$0-25

per maand, wordt jaarlijks gefactureerd

De ideale keuze voor WordPress-experts: Schaf je eigen serverruimte aan bij één van onze aanbevolen hosts. Installeer de Jetpack-plugin en geef je zelf-gehoste site de kracht van WordPress.com.

Starten met Jetpack

Voor deze optie is de aanschaf van hosting en de gratis software van Jetpack.com vereist. Bekijk meer informatie over het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org.

Maak precies het soort site dat je nodig hebt

met krachtige, flexibele WordPress-plugins.