Laten we samenwerken en het internet naar een hoger niveau tillen.

Heb jij een idee, product of een bedrijf waarmee je op internet nog beter content kunt publiceren en delen? Dan horen wij graag van jou.

Wie zijn we

Het WordPress.com-netwerk, dat in 2005 is opgericht, verwelkomt meer dan 400 miljoen mensen die meer dan 15 miljard pagina's per maand bekijken. Onze gebruikers publiceren meer dan 40 miljoen nieuwe berichten en laten meer dan 60 miljoen nieuwe reacties achter per maand.

Deze statistieken zijn actueel op januari 2019.

Vormt de basis van
42%
van het internet
Meer
dan 400 miljoen mensen
Meer dan 40 miljoen
nieuwe berichten/maand
Meer dan 15 miljard
paginaweergaven/maand
Meer dan 60 miljoen
nieuwe reacties/maand

Met ons samenwerken

Als opensource-platform is samenwerking altijd de steunpilaar van onze groei geweest, en heeft deze geleid tot een sterke community en een hoogwaardig product. We houden dit model in stand door op verschillende manieren samen te werken met bedrijven, organisaties en personen. Als jij een technologie of producten aanbiedt, een marketing- of publicatieplatform hebt, een dienst aanbiedt waarvan onze klanten zouden kunnen profiteren, of iets anders wilt bespreken, dan horen wij graag van je.

Gebruik het formulier hieronder om een gesprek aan te gaan.

Meer dan 40 miljoen
nieuwe berichten per maand
Meer dan 15 miljard
paginaweergaven per maand
Meer dan 60 miljoen
nieuwe reacties per maand

Ben je er klaar voor? Neem contact met ons op!

Vertel ons meer over jezelf en je interesse om samen te werken met WordPress.com. We bekijken alle aanvragen en nemen binnen een week contact met je op.

Neem nu direct contact op met het WordPress.com-team voor VIP, Jetpack of WooCommerce. Meer informatie over een integratie met WordPress.com vind je op onze pagina voor Ontwikkelaars. Wil je jouw bedrijf aansluiten? Bekijk dan ons affiliate-programma.

...bedankt hé!

Verzenden ...
Bedankt! We nemen binnen een week contact met je op.
Onze websites en dashboards maken gebruik van cookies. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Bekijk meer informatie, onder andere over cookiebeheer.