Welkom bij de meest populaire websitebouwer ter wereld.

Waar te beginnen en hoe te groeien.

Er maken meer bloggers, kleine bedrijven en fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress.com dan alle andere websitebouwers bij elkaar. En dat is niet zonder reden. WordPress.com is het meest toegankelijke platform om een website te bouwen, want het is zo gemakkelijk als items slepen. Je kan zelfs websites op je mobiel bouwen. Bovendien zorgen wij dat zoekmachines dol op je site zijn.

Je website bouwen. In enkele eenvoudige stappen.

Kies het thema voor je website.

Een website ontwerpen die op jouw stijl is gebaseerd.
Met honderden verschillende ontwerpen, kleurenschema’s en indelingen voor mobiele apparaten heeft de WordPress.com thema-showcase het perfecte thema voor welke website dan ook.

Begin met bouwen.

Niets is onmogelijk.
WordPress.com geeft je alle bouwstenen om een website voor alle soorten bedrijven te maken. Kies uit 60 verschillende stijlen, afhankelijk van de content en de functies die je wilt en je website nodig heeft. De stijlen zijn eenvoudig te integreren met de diensten waar je al dol op bent, zoals Eventbrite, Pinterest, OpenTable en Calendly, Mailchimp, YouTube en nog veel meer.

Pas de stijl aan.

De identiteit van je merk en bedrijfsprestaties in één.
Met de WordPress.com blok-editor kan je je site eenvoudig naar jouw voorkeuren aanpassen. Houd het simpel met standaardinstellingen. Of til je merk naar een hoger niveau met aangepaste indelingen voor je website. Hoe je je website ook wilt bouwen, met de blok-editor kun je elementen eenvoudig naar je pagina verslepen en neerzetten, de grootte van lettertypen en kleurenschema’s aanpassen tot je website precies is zoals je hem wilt hebben.

Verdien aan je website.

Zet bezoekers om in betalende klanten.
Vervolgens is het tijd om te gaan verdienen. En dankzij het WordPress.com Betalingen-blok was dit nog nooit zo eenvoudig. Creëer en bouw betaalknoppen voor credit- en debitcards in op je website. Vervolgens kun je betalingen met credit- en debitcards op je website accepteren, voor eigenlijk bijna alles: fysieke artikelen, digitale downloads, lidmaatschappen, diensten, donaties en zelfs fooien. En dat binnen slechts een paar klikken.

Moeiteloze zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Kant-en-klare SEO-hulpmiddelen en SSL-certificaten zijn standaard inbegrepen. 

WordPress.com heeft alles wat je nodig hebt voor een SEO-vriendelijke website. Inbegrepen Content Delivery Networks (CDN’s) zorgen dat de pagina’s op je website snel laden. De inbegrepen SSL-certificaten maken de beveiliging van je site een fluitje van een cent. Eenvoudige SEO-elementen op je pagina’s helpen je site om hogerop in de zoekresultaten te komen en meer bezoekers te trekken. En XML-sitemaps (mogelijk gemaakt door Jetpack) zorgen dat je pagina’s netjes geordend zijn en automatisch up-to-date blijven voor zoekmachines.

Vind alles wat je nodig hebt voor een krachtige en winstgevende site.

Voordat je het weet ben je een pro.

Je wilt je tijd besteden aan het groeien van je bedrijf, en niet aan je website. Daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt. Zodra je begint met het bouwen van je website op WordPress.com, ben je binnen slechts enkele minuten al tekst, foto’s, formulieren, beoordelingen, testimonials en kaarten aan het toevoegen. Deel ze in. Versleep de elementen. Speel ermee totdat je site perfect is. Dit wordt een makkie! Je kunt in de blok-editor precies zien hoe visuele elementen op je uiteindelijke website worden weergegeven, zodat je nooit twee keer hoeft te controleren.

Mensen houden van WordPress.com

“Ik heb onderzoek gedaan naar wat andere gerespecteerde bloggers gebruiken en WordPress.com is zonder twijfel de Rolls Royce van de platformen. De thema’s zijn adembenemend (zelfs de gratis thema’s!) en alle ondersteunende infrastructuur en informatie is van topklasse.”


 Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com

“Het was een waar voorrecht en een ervaring die mijn leven heeft veranderd. Ik ben WordPress.com dankbaar voor het aanbieden van een voordelig en gebruiksvriendelijk platform waarmee mensen projecten kunnen lanceren en op kunnen vallen.”


 Ann Morgan
ayearofreadingtheworld.com

“WordPress.com werkt zeer goed samen met Google voor een geweldig SEO-resultaat. Bovendien kan ik YouTube-video’s, Google Maps en andere content eenvoudig embedden, zonder dat ik hiervoor hoef te coderen.”


 Quintin Lake
theperimeter.uk

Deskundige ondersteuning wanneer je het nodig hebt.

Onze Happiness Engineers staan altijd voor je klaar om je te helpen. 

Bouw zorgeloos een website voor jouw bedrijf met 24/7-ondersteuning van WordPress-experts. Praat live met deze experts als je een vraag hebt, of bekijk de webinaropnames om op je eigen tempo te leren. Bij WordPress.com heb je altijd alle middelen en ondersteuning die je nodig hebt om een website te bouwen die met je bedrijf meegroeit.

Gratis beginnen, met 4 manieren om te groeien.

Of je nu je ideeën wilt delen, een bedrijf wilt oprichten, of een winkel wil beginnen: het is allemaal mogelijk op WordPress.com.

Gratis

Beste keuze om mee te starten

Creëer binnen enkele minuten een mooie, eenvoudige website.

WordPress.com-abonnementen

Gratis

Beste keuze om mee te starten

$0
voor altijd
Creëer binnen enkele minuten een mooie, eenvoudige website.

Personal

Het beste voor persoonlijk gebruik

$5
per maand, wordt jaarlijks gefactureerd
Voeg personaliteit toe aan je website met een eigen domein en krijg onbeperkte toegang tot ondersteuning via e-mail.

Premium

Beste keuze voor freelancers

Populair
$8
per maand, wordt jaarlijks gefactureerd
Bouw een unieke site met geavanceerde ontwerptools, aangepaste CSS en ondersteuning voor Google Analytics.

Business

Beste keuze voor kleine bedrijven

$25
per maand, wordt jaarlijks gefactureerd
Optimaliseer je bedrijf met aangepaste plugins en thema's, 200 GB opslagruimte en live ondersteuning.

E-commerce

Beste keuze voor webwinkels

$45
per maand, wordt jaarlijks gefactureerd
Open je webwinkel met een krachtig, flexibel platform dat met je meegroeit.

WordPress VIP

Een enterprise-oplossing nodig? WordPress VIP biedt alles wat je nodig hebt om de beste klantervaringen op schaal te bouwen. Leer meer

Je nieuwe website staat voor je klaar.

Geen code, geen handleidingen, geen beperkingen. Ontketen de kracht van de meest flexibele websitebouwer.