Creează un site cu WordPress.

Construiește-ți site-ul cu software-ul în care are încredere 43% din internet.

Începe

Alege WordPress.com pentru cea mai rapidă, cea mai ușoară cale de a lansa un site web.

Cel mai comod loc pentru a începe

Sunt incluse toate: găzduire, securitate, copii de siguranță și protecție anti-spam. Alegi din peste 300 de teme, activezi funcționalitățile noastre puternice inspirate de cele mai bune module și obții un domeniu personalizat cu un plan.

Începe cu WordPress.com

Alege o instalare WordPress personalizată pentru controlul total asupra site-ului tău web.

Alege din mii de teme și module ale comunității și gestionează-ți propria securitate și actualizările de software de la furnizorul de găzduire preferat. Alege, opțional, găzduirea WordPress dedicată pentru o performanță sporită.

Proiectat și construit pentru a rula WordPress precum un vis. Tehnologia exclusivă îți oferă performanță dovedită, fiabilitate și funcționalitatea de care ai nevoie.

Începe cu Bluehost

Găzduire WordPress premiată

Site-uri optimizate pentru performanță de vârf, securitate și copii de siguranță automate, scalarea zilnică a traficului de până la 20 de ori, experți care așteaptă să ajute non-stop.

Începe cu DreamHost

Dintre toate gazdele din lume am ales să recomandăm Bluehost și DreamHost deoarece credem că astea două sunt cele mai bune. Dacă te înregistrezi cu unul dintre partenerii noștri recomandați avem o relație de asociere comercială cu ei.

Oamenii iubesc

A fost un mare privilegiu și o experiență care mi-a schimbat viața. Îi sunt recunoscător lui WordPress.com pentru că oferă o platformă accesibilă și ușor de utilizat prin care oricine poate lansa proiecte și se poate face auzit în lume.
Ann Morgan
ayearofreadingtheworld.com
WordPress.com funcționează foarte bine cu Google pentru o clasare superioară din punct de vedere SEO. De asemenea, pot îngloba cu ușurință videouri de pe YouTube, Hărți Google și alte tipuri de conținut, fără să scriu niciun cod.
Quintin Lake
theperimeter.uk

Ai nevoie de ajutor pentru a decide?

Află mai multe despre fiecare opțiune pentru a o alege pe cea care este cea mai bună pentru tine.

WordPress.com

Simplitate totală — avem noi grijă de tot.

  • Construiești un site în câteva minute. Îți găzduim site-ul, îți înregistrăm domeniul și îți oferim module native, inclusiv actualizări automate pentru software și de securitate.

  • Alegi dintre sute de designuri frumoase și le personalizezi pentru site-ul de afaceri, blogul sau portofoliu tău. Ai cumpărat o temă WordPress în altă parte? Nicio problemă: planul WordPress.com Pro te lasă să instalezi orice temă vrei.

  • Ajungi la o audiență mai mare și găsești cititori noi. Sincronizează-ți conținutul cu Facebook și Twitter și te conectezi cu milioane de oameni care folosesc WordPress.com.

  • Ai suport direct de la experți. Accesezi documente, forumuri, videouri sau primești ajutor față în față prin email sau discuții live.

Începe cu WordPress.com

WordPress.org

Mai mult control — îl instalezi și îți găzduiești site-ul.

  • Găsești o gazdă, instalezi module și faci toată munca grea. Te putem ajuta cu servicii, precum Jetpack pentru securitate și copii de siguranță.

  • Ai control total asupra designului și codului. Îți instalezi și personalizezi orice temă WordPress vrei sau îți construiești una proprie cu PHP și CSS.

  • Îți extinde site-ul cu module. Alegi din mii de module ale comunității pentru a adăuga funcționalități, cum ar fi protecție anti-spam, galerii personalizate, analitice amănunțite și multe altele.

  • Primești ajutor de la comunitatea largă WordPress prin forumurile pentru suport.

Începe cu Bluehost