Creezi un blog și îți împărtășești ideile în câteva minute.

WordPress.com te ajută să-ți lansezi cu ușurință blogul. Te înregistrezi gratuit și începi să-ți împărtășești ideile.

Personalizează-ți numele de domeniu

http://example.com

infocusphotographers.com

cortadocoffeesf.com

leahrand.com

avayoung.blog

mightyleaftearoom.com

Înregistrează un domeniu nou
Înregistrează un domeniu pentru site-ul tău pentru a-l face mai ușor de ținut minte și mai ușor de partajat.
Adu-ți propriul tău domeniu
Ai deja un nume de domeniu? Îl arăți în site-ul tău WordPress.com prin câțiva pași simpli.
Conectează-ți emailul
Folosește domeniul personalizat în adresa ta de email cu redirecționare prin email, Professional Email, Google Workspace sau alte servicii de email.

Toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a crea un blog puternic.

Optimizat pentru creștere
WordPress.com are SEO nativ, integrare pentru media socială și funcționalități de partajare. Conectează-te la rețeaua noastră de trafic intens și atragi noi cititori.
Găzduire toate-într-unul
Bucură-te de designul site-ului web, înregistrarea de domeniu, actualizările automate de software fără bătaie de cap și de găzduirea securizată pe servere răspândite în mai multe centre de date.
Ajutor atunci când îl vrei
Inginerii noștri de fericire lucrează zi și noapte prin discuții live, email, pagini de suport, videouri și forumuri pentru a răspunde la orice întrebări ai.
Proiectat pentru succes
Începe cu un design de site modern și personalizează-l cu marca ta, conținut și funcționalități. Toate blogurile premium includ CSS personalizat.
Statistici puternice
Ia pulsul activității blogului tău cu statisticile site. Diagramele și graficele colorate te ajută să înțelegi ce apreciază cititorii tăi și cum te-au găsit.
Pregătit pentru dispozitive mobile
Cu temele noastre responsive și aplicațiile pentru desktop și mobil, te vei bucura de o experiență perfectă pe orice dispozitiv precum și vizitatorii blogului tău.

Design remarcabil

Găsești un stil unic pentru situl tău: sute de funcționalități WordPress.com cu designuri de înaltă calitate. Nu trebuie să înveți proiectarea pe web pentru a crea blogul visurilor tale.

Oamenii iubesc WordPress.com

WordPress.com funcționează foarte bine cu Google pentru o clasare superioară din punct de vedere SEO. De asemenea, pot îngloba cu ușurință videouri de pe YouTube, Hărți Google și alte tipuri de conținut, fără să scriu niciun cod.
Quintin Lake
theperimeter.uk
M-am uitat ce platforme foloseau alți bloggeri pe care îi admiram, dar WordPress.com este cea mai bună platformă, fără nicio îndoială. Temele sunt uluitoare — chiar și cele gratuite — și întreaga infrastructură și toate informațiile de suport sunt de primă clasă.
Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com

Gratuit

Cel mai bun pentru a începe

pe viață

Începe cu gratuit

Creezi un site web frumos, simplu, în câteva minute.

Personal

Cel mai bun pentru uz personal

pe lună, facturat anual

Începe cu Personal

Cu un domeniu personalizat, adaugi mai multă personalitate site-ului tău web și ai acces nelimitat la suportul prin email.

Business

Cel mai bun pentru afaceri mici

pe lună, facturat anual

Începe cu Business

Îți propulsezi afacerea cu module și teme personalizate, spațiu de stocare de 200 Go și suport live.

eCommerce

Cel mai bun pentru magazine online

pe lună, facturat anual

Începe cu eCommerce

Deschide-ți propriul magazin online cu o platformă puternică, flexibilă, proiectată să crească odată cu afacerea ta.

Ai nevoie de o soluție cu spirt întreprinzător? WordPress VIP îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a construi și rula diverse aplicații performante și puternice.Află mai mult ›

Autorizează echipa noastră de experți să-ți construiască site-ul web WordPress.com. Indiferent dacă ai nevoie de o pagină de lansare sau de un întreg site pentru comerțul electronic, de o academie online pentru educație sau de un site informațional interactiv pentru afacerea ta, îl putem construi pentru tine.Află mai mult ›

Ai întrebat, noi îți răspundem!

Absolut. Poți schimba limba site-ului, aceasta este limba pe care cititorii tăi o vor vedea pe site. De asemenea, poți schimba limba în care lucrezi pe site din panoul de control. Limba în care scrii pe site este la alegerea ta!
Site-ul tău gratuit include un subdomeniu (numesite.wordpress.com). Poți înregistra un nou domeniu personalizat sau transfera unul existent pe site-ul tău gratuit, dar îți va trebui un plan WordPress.com plătit pentru a-l folosi ca adresă principală a site-ului. Fără un plan, domeniul tău personalizat va redirecționa pur și simplu vizitatorii la subdomeniul gratuit.
Da! Încearcă Professional Email gratuit timp de trei luni sau alege suita pentru productivitate și colaborare Google Workspace.
Poți vinde articole individuale pe site folosindu-ți contul PayPal. Pentru mai multe oportunități de a câștiga bani, actualizează la planul WordPress.com Premium pentru a vinde produse și servicii folosind butonul Plăți simple. Pentru mai multe funcționalități eCommerce, cum ar fi un magazin online, ar trebui să începi cu un plan WordPress.com Business.
Este posibil să imporți conținutul blogului tău dintr-o varietate de alte platforme de blogging, inclusiv Blogger, LiveJournal, Movable Type, Tumblr, Wix, Typepad, Xanga și multe altele. De asemenea, poți importa cu ușurință conținut dintr-un site WordPress auto-găzduit.
Te rog vizitează site-ul nostru pentru suport pentru mai multe răspunsuri.

Începe azi aventura de blogging

Site-urile web și panourile noastre de control folosesc cookie-uri. Continuând, ești de acord cu folosirea lor. Află mai mult, inclusiv cum să controlezi cookie-urile.