Ești la doar câteva clicuri de site-ul web pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

WordPress.com își oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți crea site-ul azi. Găzduire gratuită, domeniu propriu, o echipă pentru suport de clasă mondială și multe altele.

Personalizează-ți numele de domeniu

http://example.com

infocusphotographers.com

cortadocoffeesf.com

leahrand.com

avayoung.blog

mightyleaftearoom.com

Înregistrează un domeniu nou
Înregistrează un domeniu pentru site-ul tău pentru a-l face mai ușor de ținut minte și mai ușor de partajat.
Adu-ți propriul tău domeniu
Ai deja un nume de domeniu? Îl arăți în site-ul tău WordPress.com prin câțiva pași simpli.
Conectează-ți emailul
Folosește domeniul personalizat în adresa ta de email cu redirecționare prin email, Professional Email, Google Workspace sau alte servicii de email.

Toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a crea un site web puternic.

Planuri pentru orice buget
Începe cu planul gratuit și site-ul tău va rula imediat. Actualizează pentru personalizare avansată și teme profesionale, spațiu suplimentar de stocare și instrumente pentru afaceri.
Blog, site web sau ambele
Construiești un blog, un site web complex sau o combinație a celor două. Scrii despre viață, construiești un portofoliu frumos al muncii depuse sau construiești un site de afaceri robust — depinde numai de tine.
Editor intuitiv
Editorul nostru este rapid, intuitiv și include suport HTML și Markdown. Îți salvăm munca mereu, la câteva secunde, deci nu o să pierzi niciodată un cuvânt.
Încarcă sau înglobează media
Trage și plasează imagini în articole sau pagini. Creează galerii de fotografii ca un profesionist. Înglobează audio, video, documente și altele.
Optimizat pentru creștere
WordPress.com are funcționalitățile esențiale native din Jetpack, care includ statistici site, SEO de bază și partajarea pe media socială.
Aplicații pentru mobil și desktop
Îți actualizezi site-ul de oriunde cu aplicațiile pentru mobil și desktop pentru sistemele iOS, Android, Mac, Windows și Linux.

Alege din sute de teme pentru orice tip de proiect

Nu trebuie să ai cunoștințe de design web pentru a-ți crea site-ul visurilor tale.

Oamenii iubesc WordPress.com

M-am uitat ce platforme foloseau alți bloggeri pe care îi admiram, dar WordPress.com este cea mai bună platformă, fără nicio îndoială. Temele sunt uluitoare — chiar și cele gratuite — și întreaga infrastructură și toate informațiile de suport sunt de primă clasă.
Alexis Kanda-Olmstead
alexiskanda-olmstead.com
WordPress.com funcționează foarte bine cu Google pentru o clasare superioară din punct de vedere SEO. De asemenea, pot îngloba cu ușurință videouri de pe YouTube, Hărți Google și alte tipuri de conținut, fără să scriu niciun cod.
Quintin Lake
theperimeter.uk

Gratuit

Cel mai bun pentru a începe

pe viață

Începe cu gratuit

Creezi un site web frumos, simplu, în câteva minute.

Personal

Cel mai bun pentru uz personal

pe lună, facturat anual

Începe cu Personal

Cu un domeniu personalizat, adaugi mai multă personalitate site-ului tău web și ai acces nelimitat la suportul prin email.

Business

Cel mai bun pentru afaceri mici

pe lună, facturat anual

Începe cu Business

Îți propulsezi afacerea cu module și teme personalizate, spațiu de stocare de 200 Go și suport live.

eCommerce

Cel mai bun pentru magazine online

pe lună, facturat anual

Începe cu eCommerce

Deschide-ți propriul magazin online cu o platformă puternică, flexibilă, proiectată să crească odată cu afacerea ta.

Ai nevoie de o soluție cu spirt întreprinzător? WordPress VIP îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a construi și rula diverse aplicații performante și puternice.Află mai mult ›

Autorizează echipa noastră de experți să-ți construiască site-ul web WordPress.com. Indiferent dacă ai nevoie de o pagină de lansare sau de un întreg site pentru comerțul electronic, de o academie online pentru educație sau de un site informațional interactiv pentru afacerea ta, îl putem construi pentru tine.Află mai mult ›

Ai întrebat, noi îți răspundem!

Absolut. Poți schimba limba site-ului, aceasta este limba pe care cititorii tăi o vor vedea pe site. De asemenea, poți schimba limba în care lucrezi pe site din panoul de control. Limba în care scrii pe site este la alegerea ta!
Site-ul tău gratuit include un subdomeniu (numesite.wordpress.com). Poți înregistra un nou domeniu personalizat sau transfera unul existent pe site-ul tău gratuit, dar îți va trebui un plan WordPress.com plătit pentru a-l folosi ca adresă principală a site-ului. Fără un plan, domeniul tău personalizat va redirecționa pur și simplu vizitatorii la subdomeniul gratuit.
Da! Încearcă Professional Email gratuit timp de trei luni sau alege suita pentru productivitate și colaborare Google Workspace.
Poți vinde articole individuale pe site folosindu-ți contul PayPal. Pentru mai multe oportunități de a câștiga bani, actualizează la planul WordPress.com Premium pentru a vinde produse și servicii folosind butonul Plăți simple. Pentru mai multe funcționalități eCommerce, cum ar fi un magazin online, ar trebui să începi cu un plan WordPress.com Business.
Este posibil să imporți conținutul blogului tău dintr-o varietate de alte platforme de blogging, inclusiv Blogger, LiveJournal, Movable Type, Tumblr, Wix, Typepad, Xanga și multe altele. De asemenea, poți importa cu ușurință conținut dintr-un site WordPress auto-găzduit.
Te rog vizitează site-ul nostru pentru suport pentru mai multe răspunsuri.

Alătură-te rețelei care servește peste 20 de miliarde de vizualizări de pagină pe lună

Site-urile web și panourile noastre de control folosesc cookie-uri. Continuând, ești de acord cu folosirea lor. Află mai mult, inclusiv cum să controlezi cookie-urile.