WordPress.com + Google

Descoperă cea mai ușoară cale de a folosi instrumentele și serviciile Google pe site-ul tău WordPress. Nu trebui să alegi și să selectezi. Ai tot ce este mai bun pe web cu WordPress.com.

Google Analytics

Îți justifici deciziile de afaceri cu date aprofundate – propulsat de Google.

Adaugă Google Analytics pe site-ul tău WordPress.com Pro pentru a urmări performanța. Ai statistici detaliate și în timp util despre locul de unde provin vizitatorii, cum interacționează cu site-ul și dacă răspund la eforturile tale de marketing.

Află mai multe despre Google Analytics

Google Workspace

Te bucuri de cele mai populare produse Google, pe care le ai la îndemână.

Adaugă o adresă de email Gmail personalizată pentru brandul tău, Drive, Docs, Meet și Chat la contul tău WordPress.com. Integrarea noastră cu Google Workspace îți îmbunătățește fluxul de lucru - nu ai nevoie de niciun software.

Află mai multe despre Google Workspace
 

Consolă de căutare

Site-ul tău va fi este mai ușor de găsit cu Consola de căutare

Cu integrarea Consolei de căutare Google, îți poți vedea site-ul exact așa cum face un motor de căutare. Ai rapoarte detaliate despre cum te caută vizitatorii, pe ce dau clic, cine se leagă la site-ul tău și multe altele. Îți optimizează site-ul pentru mai mult trafic și ca fie descoperit mai ușor.

Google Docs

Adoptă editarea în colaborare pentru site-ul tău web WordPress.

WordPress.com pentru Google Docs îți permite să scrii, să editezi și să colaborezi în Google Docs, apoi să salvezi orice ai făcut ca un articol de blog în orice site WordPress.com. De asemenea, imaginile și formatarea de bază vor fi transmise de la Google Docs la WordPress. Nu mai ai dureri de cap cu copiază și plasează.

Află mai multe despre Google Docs

Fotografii Google

Îți optimizezi fluxul de lucru cu Fotografii Google pentru WordPress.

Încarci o singură dată, partajezi oriunde. Cu Fotografii Google pentru WordPress îți poți administra cu ușurință fișierele media și să le salvezi în spațiul de stocare web. În loc să încarci de două ori, răsfoiești, cauți și copiezi fotografii din contul tău Google direct în articolele și paginile blogului tău WordPress.com.

Află mai multe despre Fotografiile Google

Ai cea mai bună performanță pentru site-ul tău de afaceri cu puterea Google pe WordPress.com.

Construiește-ți site-ul cu planul nostru Pro pentru a adăuga instrumente și servicii Google, fără nicio instalare.