Module WordPress nelimitate.

Potențial nelimitat.

Nu contează ce tip de site construiești, WordPress.com are o soluție pentru toată lumea.

Un WordPress mai bun, propulsat de Jetpack.

Nu ești pregătit să instalezi module? Nu știi sigur ce-ți trebuie? Nicio problemă. Când te înregistrezi pe WordPress.com, vei obține acces automat la cele mai populare, puternice și practice funcționalități WordPress, disponibile prin Jetpack.

Îți monitorizează performanța site-ului cu statistici, îți optimizează site-ul pentru motoarele de căutare cu instrumente SEO esențiale pentru WordPress sau îl scanează pentru spam și amenințări de securitate - toate fără niciun modul instalat.

Statistici
SEO esențial
Protecție spam
Scanare de securitate
Copii de siguranță
Formulare de contact
Galerii avansate
Articole similare
Abonamente prin email
Înglobări media

Alege din mii de module personalizate

Cu WordPress.com Pro, poți să instalezi oricare dintre miile de module gratuite disponibile. Adaugi un magazin cu WooCommerce, încerci strategii SEO avansate cu Yoast sau accepți mai multe limbi cu Polylang.

Ai module WordPress nelimitate, poți construi orice îți imaginezi și personaliza ce-ai construit pentru a-ți satisface toate nevoile proprii.

Adu puterea lui Jetpack la gazda ta favorită

Sunt disponibile pentru toată lumea monitorizarea performanței, partajarea socială, SEO și alte funcționalități gata pregătite în WordPress.com. Dacă folosești WordPress cu un alt furnizor de găzduire, poți să ai aceste funcționalități prin instalarea Jetpack.

Jetpack este setul tău complex de instrumente WordPress pentru proiectare, marketing și securitate, fără nicio problemă. Indiferent dacă îți construiești site-ul cu WordPress.com sau îl creezi pe propriul server, Jetpack îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a reuși - toate într-un singur loc.

Alege-ți planul

Gratuit

WordPress.com gratuit
$0

pe viață

Primești un site gratuit și ești pe cale să-ți publici conținutul în mai puțin de cinci minute.

Începe cu planul gratuit

Pro

Plan WordPress.com Pro
$15

pe lună, facturare anuală

Cel mai bun pentru afaceri mici: Îți propulsează site-ul web de afaceri cu module și teme personalizate, șabloane nelimitate pentru teme premium și de afaceri, spațiu de stocare de 50 Go (dar poți adăuga mai mult) și posibilitatea de a înlătura marca WordPress.com.

Începe cu planul Pro

Jetpack

Jetpack
$0-25

pe lună, facturare anuală

Cel mai bun pentru experții WordPress: Cumpără-ți propriul spațiu pe server de la una dintre gazdele recomandate de noi. Instalează modulul Jetpack și aduci puterea WordPress.com pe site-ul tău auto-găzduit.

Începe cu Jetpack

Această opțiune necesită cumpărarea unui serviciu de găzduire și software-ul gratuit de la Jetpack.com. Află mai mult despre diferența dintre WordPress.com și WordPress.org.

Construiești exact tipul de site de care ai nevoie

cu module WordPress puternice și flexibile.