Hai să facem un parteneriat pentru a face web-ul un loc mai bun.

Dacă ai o idee, un produs sau o afacere care poate face web-ul un loc mai bun pentru publicare și partajare, vrem să ne spui.

Cine suntem

Din anul 2005 și până în prezent, rețeaua WordPress.com a primit cu bucurie în rândurile ei peste 400 de milioane de oameni, care vizualizează acum, în fiecare lună, peste 15 miliarde de pagini. Utilizatorii noștri publică peste 40 milioane de articole noi și lasă peste 60 milioane de comentarii noi în fiecare lună.

Aceste statistici sunt pentru ianuarie 2019.

Propulsează
42%
din Internet
Peste 400M
de persoane
Peste 40M
de articole noi/lună
Peste 15M
de vizualizări de pagină/lună
Peste 60M
de comentarii noi/lună

În parteneriat cu noi

Ca platformă open-source, colaborarea a reprezentat piatra de temelie a dezvoltării noastre, care asigură o comunitate puternică și produse robuste. Continuăm acest sistem de dezvoltare în diverse moduri, prin parteneriate cu companii, organizații și persoane fizice. Dacă ai creat tehnologii sau funcționalități pentru produse, reprezinți o platformă de marketing sau de publicare sau oferi servicii de care ar putea beneficia clienții noștri, am dori să discutăm despre un eventual parteneriat.

Pentru a începe o conversație, folosește formularul de mai jos.

Peste 40M
de articole noi pe lună
Peste 15M
de vizualizări de pagină lunar
Peste 60M
de comentarii noi pe lună

E gata totul? Contactează-ne!

Te rog spune-ne mai multe despre tine și de ce te interesează un parteneriat cu WordPress.com. Examinăm fiecare cerere în parte și ar trebui să-ți răspundem în termen de o săptămână.

Te rog contactează direct echipele WordPress.com VIP, Jetpack sau WooCommerce. Pentru a afla mai multe despre structura unei integrări pe WordPress.com, vizitează pagina nostră pentru dezvoltatori. Pentru a deveni un afiliat, te rog consultă programul nostru de afilieri.

… și mulțumesc!

Trimit...
Mulțumesc! Vom lua legătura peste o săptămână.
Site-urile web și panourile noastre de control folosesc cookie-uri. Continuând, ești de acord cu folosirea lor. Află mai mult, inclusiv cum să controlezi cookie-urile.