WordPress.com-kurser

Lär dig en ny färdighet. Förvärva lite meriter. Ta din blogg, företag eller webbplats till nästa nivå. Alla kurser undervisas av de bästa WordPress-experterna i världen.

Klara, färdiga, väx.

Oavsett vad ditt mål är, hjälper vi dig att nå det.

Lär dig av de bästa.

WordPress-experter undervisar i alla våra kurser. De svarar också på dina frågor, ger feedback med mera.

Utforska i din egen takt.

Lär dig i farten med innehåll du kan komma åt var som helst, när som helst. Fortsätt lära dig med en läroplan som uppdateras varje år.

Gå med i en community.

En prenumeration på våra kurser ger dig åtkomst till en exklusiv WordPress.com-community och Q&A-sessioner live med experter.

Lär dig direkt av våra experter.

Få alla grundläggande (och några avancerade) färdigheter du behöver för att skapa en blogg du är stolt över. Definiera din publik. Därefter kan du bygga, publicera och göra din blogg större med en kurs på begäran i din egen takt som undervisas av de bästa bloggarna på internet.

Om du någonsin velat starta eller att din podcast ska växa är denna kurs utformad för dig. Få alla grundläggande (och några avancerade) färdigheter du behöver för att skapa en podcast du är stolt över. Enkla lättsmälta lektioner som undervisas av några av de mest erfarna podcastarna på internet.