Skapa en blogg och dela din åsikt på några minuter

WordPress.com gör det enkelt för dig att starta din egen blogg. Registrera dig gratis och börja dela dina idéer.

Anpassa ditt domännamn

http://example.com

infocusphotographers.com

cortadocoffeesf.com

leahrand.com

avayoung.blog

mightyleaftearoom.com

Registrera en ny domän
Registrera en domän för din webbplats för att göra det lättare att komma ihåg och lättare att dela.
Ta med din egen domän
Har du redan ett domännamn? Peka den till din WordPress.com-webbplats med några få enkla steg.
Anslut din e-post
Använd din anpassade domän i din e-postadress med vidarebefordran av e-post, Professionell e-post, Google Workspace eller andra e-posttjänster.

Alla funktioner du behöver för att skapa en kraftfull blogg

Optimerad för tillväxt
WordPress.com har inbyggd SEO, integrering med sociala medier, och delningsfunktioner. Koppla in dig på vårt höghastighetsnätverk och nå nya läsare.
Allt-i-ett-webbhotell
Njut av webbdesign, domänregistrering, problemfria automatiska programuppdateringar och säkra webbhotell på servrar spridda över flera datacenter.
Hjälp när du vill ha det
Våra supporttekniker arbetar dygnet runt via livechatt, e-post, supportsidor, videoklipp och forum för att svara om du har några frågor.
Designad för succé
Börja med en modern webbplatsdesign och anpassa den med ditt varumärke, innehåll och funktioner. Alla Premium-bloggar inkluderar anpassad CSS.
Kraftfull statistik
Håll koll på din bloggaktivitet med webbplatsstatistik. Färgstarka diagram och grafer hjälper dig att förstå vad dina läsare gillar och hur de hittade dig.
Mobilklar
Med våra responsiva teman tillsammans med mobila och stationära appar kan du njuta av en sömlös upplevelse på alla enheter och det kommer även dina bloggbesökare göra.

Enastående design

Hitta en unik stil för din webbplats: WordPress.com har hundratals högkvalitativa designalternativ. Du behöver inte lära dig webbdesign för att skapa den blogg du drömmer om.

Folk älskar WordPress.com

WordPress.com fungerar riktigt bra med Google för en bra SEO-ranking. Jag kan också bädda in videoklipp från YouTube, Google Maps och annat innehåll enkelt och utan några kodningskunskaper.
Quintin Lake
theperimeter.uk
Det har varit ett stort privilegium och en livsförändrande upplevelse. Jag är tacksam mot WordPress.com för att de tillhandahåller en prisvärd och användarvänlig plattform för individer att lansera projekt och bli hörda på detta sätt.
Ann Morgan
ayearofreadingtheworld.com

Gratis

Bäst för att komma igång

för alltid

Börja med gratis

Skapa en vacker, enkel webbplats på några minuter.

Personal

Bäst för personligt bruk

per månad, faktureras årligen

Starta med Personal

Lägg till personlighet på din webbplats med en anpassad domän och erhåll obegränsad åtkomst till e-postsupport.

Business

Bäst för små företag

per månad, faktureras årligen

Starta med Business

Stärk ditt företag med anpassade tillägg och teman, 200 GB lagringsutrymme och livesupport.

eCommerce

Bäst för nätbutiker

per månad, faktureras årligen

Starta med eCommerce

Öppna din webbutik med en kraftfull och flexibel plattform designad att växa med dig.

Behöver du en företagslösning? WordPress VIP tillhandahåller allt du behöver för att bygga och köra kraftfulla, effektiva applikationer i stor skala.Läs mer ›

Låt vårt team av experter bygga din WordPress.com-webbplats. Vi kan bygga din webbplats åt dig, oavsett om du behöver en landningssida, en komplett webbplats för e-handel, en utbildningswebbplats eller en interaktiv informationswebbplats för ditt företag.Läs mer ›

Du frågade, vi svarade!

Absolut. Du kan ändra webbplatsspråk, vilket är det språk som dina läsare kommer att uppleva på din webbplats. Du kan också ändra det språk du ser när du arbetar på din webbplats via instrumentpanelen. Det språk du använder på din webbplats är upp till dig!
Din kostnadsfria webbplats inkluderar en underdomän (webbplatsnamn.wordpress.com). Du kan registrera en ny anpassad domän eller överföra en befintlig till din kostnadsfria webbplats, men du behöver ett betalt WordPress.com-paket för att använda den som din huvudsakliga adress. Utan ett paket kommer din anpassade domän bara omdirigera besökare till din kostnadsfria underdomän.
Ja! Prova Professionell e-post gratis i tre månader eller välj Google Workspace-uppsättningen av produktivitets- och samarbetsverktyg.
Du kan sälja enskilda föremål på din webbplats med hjälp av ditt PayPal-konto. För fler möjligheter att tjäna pengar, uppgradera till WordPress.com Premium-paketet för att sälja produkter och tjänster med hjälp av knappen Enkla betalningar. För fler e-handelsfunktioner, som en onlinebutik, kan du överväga att starta med ett WordPress.com Business-paket.
Det går att importera ditt blogginnehåll från flera andra bloggningsplattformar, inklusive Blogger, LiveJournal, Movable Type, Tumblr, Wix, Typepad, Xanga och många fler. Du kan också importera ditt innehåll från en WordPress-webbplats som du själv är värd för.
Besök vår supportwebbplats för fler svar.

Börja med ditt bloggäventyr redan idag

Våra webbplatser och adminpaneler använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du deras användning. Läs mer, inklusive hur du kontrollerar cookies.