Du är bara några klick från webbplatsen du alltid velat ha.

WordPress.com ger dig allt du behöver för att skapa din webbplats idag. Gratis webbhotell, din egen domän, ett supportteam i världsklass och så mycket mer.

Anpassa ditt domännamn

http://example.com

infocusphotographers.com

cortadocoffeesf.com

leahrand.com

avayoung.blog

mightyleaftearoom.com

Registrera en ny domän
Registrera en domän för din webbplats för att göra det lättare att komma ihåg och lättare att dela.
Ta med din egen domän
Har du redan ett domännamn? Peka den till din WordPress.com-webbplats med några få enkla steg.
Anslut din e-post
Använd din anpassade domän i din e-postadress med vidarebefordran av e-post, Professionell e-post, Google Workspace eller andra e-posttjänster.

Alla funktioner du behöver för att skapa en kraftfull webbplats

Paket för alla budgetar
Börja gratis och få igång din webbplats snabbt. Uppgradera för avancerade anpassningar och teman, ytterligare lagringsutrymme och verktyg för företag.
Blogg, webbplats eller både och
Bygg en blogg, en fullständig webbplats eller en kombination av båda. Skriv om ditt liv, bygg en vacker portfölj av ditt arbete eller bygg en robust företagswebbplats — det är upp till dig.
Intuitiv redigerare
Vår redigerare är snabb, intuitiv och inkluderar stöd för HTML och Markdown. Vi sparar ditt arbete med några sekunders mellanrum så att du aldrig missar ett ord.
Ladda upp eller bädda in media
Dra och släpp bilder i inlägg och sidor. Skapa designade fotogallerier. Bädda in ljud, video, dokument och mycket mer.
Optimerad för tillväxt
WordPress.com har viktiga Jetpack-funktioner inbyggda inklusive webbplatsstatistik, grundläggande SEO och delning av sociala medier.
Mobila och stationära appar
Uppdatera din webbplats var som helst med mobila och stationära appar för iOS-, Android-, Mac-, Windows- och Linux-system.

Välj bland hundratals teman för alla typer av projekt

Du behöver inte lära dig webbdesign för att skapa den webbplats du drömmer om.

Folk älskar WordPress.com

Det har varit ett stort privilegium och en livsförändrande upplevelse. Jag är tacksam mot WordPress.com för att de tillhandahåller en prisvärd och användarvänlig plattform för individer att lansera projekt och bli hörda på detta sätt.
Ann Morgan
ayearofreadingtheworld.com
WordPress.com fungerar riktigt bra med Google för en bra SEO-ranking. Jag kan också bädda in videoklipp från YouTube, Google Maps och annat innehåll enkelt och utan några kodningskunskaper.
Quintin Lake
theperimeter.uk

Gratis

Bäst för att komma igång

för alltid

Börja med gratis

Skapa en vacker, enkel webbplats på några minuter.

Personal

Bäst för personligt bruk

per månad, faktureras årligen

Starta med Personal

Lägg till personlighet på din webbplats med en anpassad domän och erhåll obegränsad åtkomst till e-postsupport.

Business

Bäst för små företag

per månad, faktureras årligen

Starta med Business

Stärk ditt företag med anpassade tillägg och teman, 200 GB lagringsutrymme och livesupport.

eCommerce

Bäst för nätbutiker

per månad, faktureras årligen

Starta med eCommerce

Öppna din webbutik med en kraftfull och flexibel plattform designad att växa med dig.

Behöver du en företagslösning? WordPress VIP tillhandahåller allt du behöver för att bygga och köra kraftfulla, effektiva applikationer i stor skala.Läs mer ›

Låt vårt team av experter bygga din WordPress.com-webbplats. Vi kan bygga din webbplats åt dig, oavsett om du behöver en landningssida, en komplett webbplats för e-handel, en utbildningswebbplats eller en interaktiv informationswebbplats för ditt företag.Läs mer ›

Du frågade, vi svarade!

Absolut. Du kan ändra webbplatsspråk, vilket är det språk som dina läsare kommer att uppleva på din webbplats. Du kan också ändra det språk du ser när du arbetar på din webbplats via instrumentpanelen. Det språk du använder på din webbplats är upp till dig!
Din kostnadsfria webbplats inkluderar en underdomän (webbplatsnamn.wordpress.com). Du kan registrera en ny anpassad domän eller överföra en befintlig till din kostnadsfria webbplats, men du behöver ett betalt WordPress.com-paket för att använda den som din huvudsakliga adress. Utan ett paket kommer din anpassade domän bara omdirigera besökare till din kostnadsfria underdomän.
Ja! Prova Professionell e-post gratis i tre månader eller välj Google Workspace-uppsättningen av produktivitets- och samarbetsverktyg.
Du kan sälja enskilda föremål på din webbplats med hjälp av ditt PayPal-konto. För fler möjligheter att tjäna pengar, uppgradera till WordPress.com Premium-paketet för att sälja produkter och tjänster med hjälp av knappen Enkla betalningar. För fler e-handelsfunktioner, som en onlinebutik, kan du överväga att starta med ett WordPress.com Business-paket.
Det går att importera ditt blogginnehåll från flera andra bloggningsplattformar, inklusive Blogger, LiveJournal, Movable Type, Tumblr, Wix, Typepad, Xanga och många fler. Du kan också importera ditt innehåll från en WordPress-webbplats som du själv är värd för.
Besök vår supportwebbplats för fler svar.

Gå med i nätverket som serverar mer än 20 miljarder sidvisningar per månad

Våra webbplatser och adminpaneler använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du deras användning. Läs mer, inklusive hur du kontrollerar cookies.