Obegränsade WordPress-tillägg.

Obegränsad potential.

Oavsett vilken typ av webbplats du bygger har WordPress.com en lösning för alla.

Ett bättre WordPress, drivs med Jetpack.

Inte redo att installera tillägg? Är du inte säker på vad du behöver? Inga problem. När du registrerar dig på WordPress.com får du automatiskt åtkomst till de mest populära, kraftfulla och funktionella WordPress-funktionerna tillgängliga via Jetpack.

Övervaka din webbplats prestanda med statistik, optimera för sökmotorer med WordPress grundläggande SEO-verktyg eller skanna efter skräppost och säkerhetshot — allt utan krånglet med installation och underhåll av tillägg.

Statistik
Grundläggande SEO
Skräppostskydd
Säkerhetsskanning
Säkerhetskopior
Kontaktformulär
Avancerade gallerier
Relaterade inlägg
E-postprenumerationer
Mediainbäddningar

Välj bland tusentals anpassade tillägg

Med WordPress.com Pro kan du installera några av de tusentals gratistillägg som finns tillgängliga. Lägg till en butik med WooCommerce, prova avancerade SEO-strategier med Yoast eller stödja flera språk med Polylang.

Med obegränsat antal WordPress-tillägg kan du bygga allt du kan tänka dig och anpassa det för att möta dina specifika behov.

Ta med kraften från Jetpack till det webbhotell du tycker bäst om

Prestandaövervakningen, social delning, SEO och andra funktioner som är inbakade i WordPress.com är tillgängliga för alla. Om du använder WordPress med ett annat webbhotell kan du få samma funktioner genom att helt enkelt installera Jetpack.

Jetpack är din kompletta verktygslåda för WordPress för problemfri design, marknadsföring och säkerhet. Oavsett om du bygger din webbplats med WordPress.com eller skapar den på din egen server ger Jetpack dig de verktyg du behöver för att lyckas — allt på ett ställe.

Välj ditt paket

Gratis

WordPress.com Gratis
$0

för alltid

Få en gratis webbplats och du kommer att vara redo att publicera ditt första inlägg på mindre än fem minuter.

Börja med gratis

Pro

WordPress.com Pro-paket
$15

per månad, faktureras årligen

Bäst för små företag: Driv din företagswebbplats med anpassade tillägg och teman, obegränsade Premium- och Business-temamallar, 50 GB lagringsutrymme (mer lagringsutrymme kan läggas till) och möjligheten att ta bort varumärket för WordPress.com.

Börja med Pro

Jetpack

Jetpack
$0-25

per månad, faktureras årligen

Bäst för WordPress-experter: Köp ditt eget serverutrymme från ett av våra rekommenderade webbhotell. Installera tillägget Jetpack och ta med kraften från WordPress.com till din webbplats på egen server.

Starta med Jetpack

Detta alternativ kräver köp av webbhotell och programvaran som är gratis från Jetpack.com. Lär dig mer om skillnaden mellan WordPress.com och WordPress.org.

Bygg exakt den typ av webbplats du behöver

med kraftfulla, flexibla WordPress-tillägg.