Låt oss samarbeta för att göra webben till en bättre plats.

Om du har en idé, en produkt eller ett företag som kan göra webben till en bättre plats för publicering och delning vill vi veta.

Vilka vi är

WordPress.com-nätverket startade 2005 och välkomnar mer än 400 miljoner människor som tittar på mer än 15 miljarder sidor varje månad. Våra användare publicerar mer än 40 miljoner nya inlägg och lämnar mer än 60 miljoner nya kommentarer varje månad.

Denna statistik är aktuell från och med den januari 2019.

Driver
42%
av Internet
400M+
Människor
40M+
Nya inlägg per månad
15B+
Sidvisningar per månad
60M+
Nya kommentarer per månad

Samarbeta med oss

Som en öppen källkodsplattform har samarbete varit grunden för vår tillväxt, vilket garanterat en stark community och produkt. Vi fortsätter den här modellen genom att samarbeta med företag, organisationer och individer på olika sätt. Om du har teknik eller produktfunktioner, är en marknadsförings- eller publiceringsplattform, erbjuder en tjänst som våra kunder kan dra nytta av eller helt enkelt vill diskutera något annat, skulle vi gärna vilja höra om det.

För att starta en konversation, använd formuläret nedan.

40M+
Nya inlägg per månad
15B+
Sidvisningar per månad
60M+
Nya kommentarer per månad

Allt klart? Kontakta oss!

Berätta mer om dig själv och ditt intresse för att samarbeta med WordPress.com. Vi granskar varje enskild förfråga och svarar dig inom en vecka.

Kontakta våra WordPress.com VIP, Jetpack eller WooCommerce team direkt. Om du vill lära dig mer om att bygga en integration med WordPress.com kan du besöka vår sida för utvecklare. Besök vårt partnerprogram om du vill bli en partner.

…och tack!

Skickar in...
Tack! Vi kontaktar dig inom en vecka.
Våra webbplatser och adminpaneler använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du deras användning. Läs mer, inklusive hur du kontrollerar cookies.