Twenty Twenty-Two

av the WordPress team
Välj denna design

Twenty Twenty-Two bygger på en solid design och omfamnar idén att alla förtjänar en helt unik webbplats. Temats subtila stilar är inspirerade av fåglarnas mångfald och mångsidighet: dess typografi är lätt men ändå stark, dess färgpalett är hämtad från naturen och dess layoutelement landar varsamt på sidan.

Den sanna storheten med Twenty Twenty-Two ligger i dess anpassningsmöjligheter. Färgerna, typografin och layouten på varje enskild sida på din webbplats kan anpassas för att passa din vision. Det innehåller också dussintals blockmönster, vilka öppnar dörren till ett brett utbud av professionellt designade layouter med bara några klick.

Oavsett om du skapar en enkelsidig webbplats, en blogg, en företagswebbplats eller en portfölj hjälper Twenty Twenty-Two dig att skapa en webbplats som är unik för dig.

Vårt jobb är att hjälpa dig lyckas online

Vi vet att det kan vara skrämmande att börja från grunden, så vi tillhandahåller tydliga, stegvisa instruktioner och videohandledningar för att hjälpa dig skapa en attraktiv webbplats. Om du vill hoppa direkt till ett visst avsnitt är det bara att klicka på önskad länk nedan. Om WordPress.com är nytt för dig rekommenderar vi att du börjar här: Komma igång med WordPress.com.

Redigera ditt webbplatsinnehåll

Allt innehåll på din startsida (och på resten av din webbplats) hanteras via WordPress-blockredigeraren och går att redigera och anpassa efter dina önskemål!

Läs mer om hur blockredigeraren fungerar.

Detta tema finns tillgängligt för nedladdning för att användas på din WordPress-installation på egen server.

Ladda ner
Har du en fråga om detta tema?Välj denna design och starta en webbplats med oss, vi hjälper till!