Touring
Home | Sitemap | Contact  
FRNL

Autosalon 2007

Het 85e Salon van lichte bedrijfs-, vrijetijdsvoertuigen en moto’s vindt plaats van zaterdag 13 tot zondag 21 januari 2007.

Autosalon 2007

Hoewel het in principe om het Salon van lichte bedrijfsvoertuigen gaat, is de helft van de ruimte in de Heizel ingenomen door volumewagens, cabrio’s, sedans en coupés alsook door moto’s, scooters, quads en andere buggy’s. Telkens met het excuus dat het om nieuwigheden gaat.

Zoals elk jaar zal Touring aanwezig zijn met een groot aantal activiteiten en demonstraties… Op onze stand in paleis 1 van de Heizel (nr. 1.67) zullen we eens te meer onze deskundigheid op het vlak van pechverhelping en depannagediensten tonen.

Zo kunt u kennis maken met de nieuwe dienstverlening « Touring mobile check » die u de mogelijkheid geeft om gelijk waar in België, zelfs bij u thuis, uw auto te laten controleren. Dat is een bijzonder nuttig instrument wanneer u een tweedehands auto van de hand wilt doen.
Aarzel dus niet om even langs de stand van Touring te lopen tijdens uw bezoek aan het autosalon.

 
  Wedstrijd Stefan Everts

Win de gesigneerde helm van Stefan Everts! Of een stage Pro-Driver!
Hoe neemt u deel?
Gewoon door juist te antwoorden op drie eenvoudige vragen! Wacht dus niet langer en bezoek de stand Touring (nr. 1.67) op het Autosalon 2007!


Het autosalon Brussels Expo (Heizel) is geopend van 13 tot 21 januari 2007 van 10.00 tot 18.30 uur, nocturnes op 15 en 18 januari tot 22.00 uur. VIP-avond (25€) op 12 januari van 16.00 uur tot middernacht. Inkom: 12 € (volwassen), 6€ (- 12 jaar) en gratis voor kinderen jonger dan 6.

 
 
Wie zijn wij ? | Jobs | Pers | Oplossingen voor bedrijven