VBRO

Adverteren

  1. Besteden van je reclamebudget
    Veel ondernemers zijn aan het twijfelen als het gaat om de besteding van hun reclamebudget. Wordt er gekozen voor de krant of voor de radio?

De onbekende ondernemer kiest vaak voor de krant omdat dit “zichtbaar” is. Radio is een medium waarvan je misschien denkt dat het duur is of moeilijk. Duur kan het in ieder geval zijn, als je bijvoorbeeld landelijk adverteert. Dat is veelal enkel weggelegd voor de hele grote bedrijven.

Je bedrijf is waarschijnlijk enkel in een bepaalde regio actief en dan wil je je reclamebudget alleen besteden aan de mensen die je echt wil bereiken. Dan biedt VBRO je zeker tal van mogelijkheden. Wij plaatsen jouw campagne enkel in de regio die je zelf wil.
 

Adverteren, enkel in jouw regio = goedkoop!
VBRO kan de tarieven haalbaar houden.

Dat betekent bijvoorbeeld dat je bij ons al voor pakweg 88 euro per week op de radio te horen bent! Jouw bedrijf komt dan minstens 3 keer per dag voorbij. Bij ons is het ook heel erg duidelijk wat je krijgt. Je krijgt een spot-planning.
 

Werkwijze radio-reclame
Als ondernemer hoef je niets anders te doen dan ons algemene informatie aan te leveren: de naam, wat jouw bedrijf precies doet, specialisaties, troeven, adresgegevens en eventueel nog andere belangrijke info.
Vervolgens maken wij een geweldige spot die je kan uitzenden op VBRO. Ook de kosten voor het produceren van deze spot is heel erg haalbaar. Vanaf 75 euro kan het al! Een doorsnee radiospot duurt 20 of 30 seconden.
 

De kracht van radio-reclame

– Jouw bedrijfsnaam wordt vaak genoemd omdat er een hoge herhaling is in korte tijd.

– Luisteraars horen een radiospot en vormen zich daar een eigen beeld bij.  Zo wordt de boodschap beter onthouden.

– Je bereikt veel mensen met radio. Mensen luisteren vaak en ook lang naar radio. In het geval van VBRO misschien nog langer, want we hebben zowat de langste luistertijd in Vlaanderen, meer dan 6 uren na elkaar!

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met ons.  

Bel 050 333 383, of laat je contacteren door onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Trotsplaat

    Trotsplaat